Antena 3 CNN Actualitate Locale Lista actualizată a clădirilor cu risc seismic din București

Lista actualizată a clădirilor cu risc seismic din București

Lista actualizată a clădirilor cu risc seismic din București
Sursa foto: foto: Pixabay
16 Ian 2016   •   17:24

Primăria Capitalei a actualizat lista clădirilor cu risc seismic din București, în listă fiind incluse și o serie de imobile care nu fuseseră, până acum, expertizate sau care nu au fost încadrate în clasa de risc corespunzătoare, scrie b365.ro.

Primăria Bucureşti a actualizat pe 13 ianuarie lista cu imobilele expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic. O puteți consulta AICI.

Pe lista actualizată figurează 179 de clădiri încadrate în clasa I de rism seismic - pericol public, 177 imobile încadrate în clasa de risc seismic I, 307 înadrate în clasa II, 90 în clasa III de risc seismic și cinci clădiri în clasa IV. Totodată, anul trecut au fost finalizate lucrările de consolidare la 30 de clădiri, iar față de lista din ianuarie 2015, când figurau doar 40 de imobile consolidate, noua listă arată un număr de 70 de clădiri consolidate. Alte aproape 1.600 de clădiri figurează în lista clădirilor expertizate tehnic și încadrate în categorii de urgență sau neîncadrate corespunzător, informează economica.net.

×
Subiecte în articol: cutremur risc seismic
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close