Antena 3 CNN Actualitate Locale Litoralul, aglomerat la cote maxime. 300.000 de oameni au lăsat forfota din marile orașe şi au dat fuga la mare

Litoralul, aglomerat la cote maxime. 300.000 de oameni au lăsat forfota din marile orașe şi au dat fuga la mare

Sărbătoarea de Sf. Maria a aglomerat litoralul la cote maxime. 300.000 de oameni au lăsat forfota din marile orașe şi au dat fuga la mare: pe plaja nu mai ai loc s-arunci un ac, iar hotelurile sunt pline.

Litoralul, aglomerat la cote maxime. 300.000 de oameni au lăsat forfota din marile orașe şi au dat fuga la mare
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    14 Aug 2021   •   16:40

Mercurul a urcat in termometre pana la 30 de grade Celsius, iar preţurile au luat-o razna de câteva zile. Nota de plată a vacanţei se calculează în euro cu multe zerouri.

Afaceriștii din turism sunt primii care-şi freacă mâinile de bucurie, ca românii au dat năvala în stațiuni. August e luna vacanței şi pentru românii care lucrează în străinătate şi pentru cei din ţară. Bugetari şi angajați la privat, români şi străini, cu toții caută un loc pe plaja sub soarele verii. Iar prețurile au sărit în aer.

Pe plajă, la orele prânzului abia dacă mai găsești un loc liber. Ca să fie siguri că pe lângă soare vor avea parte şi de răcoarea mării, cei mai mulți dintre turişti au venit încă de dimineață şi nu au mai plecat până spre seară.

Șezlongurile se dau ca pâinea caldă încă de la primele ore ale dimineții, iar vânzările au crescut cu 4o%.

Stațiunea Mamaia este ocupată la capacitate maximă. La fel şi Costinești şi Eforie. Nici sudul nu duce lipsa de turiști, iar pe total aproape 300.000 de oameni își petrec acest sfârșit de săptămâna pe litoral.

×
Subiecte în articol: plaja Mamaia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close