Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un curier fură telefonul din buzunarul unei femei într-un mall din București | Primele măsuri luate de companie

Momentul în care un curier fură telefonul din buzunarul unei femei într-un mall din București | Primele măsuri luate de companie

Un curier a furat telefonul din buzunarul unei femei, la un restaurant dintr-un mall din Sectorul 6 din București. Oamenii legii l-au identificat după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

de Bogdan Borza    |    Andreea Gelatu    |    24 Ian 2024   •   11:31

Incidentul s-a întâmplat într-un mall din Sectorul 6 din Capitală, în zona de food court. Se vede pe camerele de supraveghere că, în timp ce femeie plătea cu cardul de credit, livratorul de mâncare bagă atent mâna în buzunarul acesteia, îi scoate telefonul mobil și apoi se face nevăzut.

Când și-a dat seama ce s-a întâmplat, femeia a sunat la Poliție. A reușit să își găsească telefonul printr-o aplicație de localizare. Polițiștii l-au identificat pe bărbat și au găsit asupra lui și telefonul furat pe care i l-au restituit victimei.

Potrivit unor surse, bărbatul mai avea alte cinci condamnări, dar, cu toate acestea el lucra la compania cunoscută.

În această cauză de furt, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu momentul furtului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Poziția Glovo România

”Am primit informația cu privire la incidentul raportat și vă asigurăm că luăm foarte în serios această situație. Astfel de comportamente sunt complet inacceptabile și prima măsură pe care o luăm este eliminarea contului curierului respectiv de pe platformă.

Precizăm faptul că Glovo România nu angajează direct curieri. Lucrăm cu parteneri, companii de logistică, care angajează curierii care livrează folosind aplicația Glovo. Am demarat o investigație internă și vom discuta cu angajatorul curierului despre pașii următori.

Rămânem la dispoziția poliției și autorităților competente pentru a furniza toate informațiile și datele relevante pentru o eventuală investigație”, au transmis reprezentanții Glovo România în urma acestui incident.

Bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

”La data de 22 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti –Secția 22 Poliție au prins în flagrant și, ulterior, au reținut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, față de care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea unei infracțiuni de furt.

În fapt, la data de 22 ianuarie 2024, în jurul orei 14.15, Secția 22 Poliție a fost sesizată de către o femeie, prin plângere, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 12.40, în timp ce se afla într-un restaurant, din incinta unui complex comercial, din Sectorul 6, un bărbat i-ar fi sustras din buzunar telefonul mobil, după care a fugit.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și în urma activităților efectuate, a fost depistat la scurt timp de la comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, ale cărui semnalmente corespundeau persoanei căutate.

Cel în cauză a fost imobilizat și condus la sediul secției pentru audieri.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a transmis Poliția Capitalei.

×
Subiecte în articol: livrator mancare furt
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close