Antena 3 CNN Actualitate Locale Locatarii unui bloc în reabilitare din Maramureș s-au trezit inundați în dimineața de Crăciun: "Uitați-vă cum curge apa!"

Locatarii unui bloc în reabilitare din Maramureș s-au trezit inundați în dimineața de Crăciun: "Uitați-vă cum curge apa!"

În loc să îl aștepte pe Moșul în dimineața de Crăciun, o familie din Maramureș a fost nevoită să scoată apa din casă, după ce blocul în care locuiește și este în proces de reabilitare s-a inundat.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   11:34

Ninsoarea din Ajunul Crăciunului s-a transformat până în dimineața primei zile de Crăciun într-o ploaie torențială, în Maramureș.

Astfel, locatarii de la etajele superioare ale blocului s-au trezit inundați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Uite ce se întâmplă în dimineața de Crăciun la ora 5. Astea sunt dovezi pentru poliție. Curge apă de sus din doză. Uitați-vă cum curge apa!", a spus un locatar al blocului.

La 5 și jumătate astăzi, în Ziua de Crăciun, oamenii au fost nevoiți să pună găleți prin apartamente pentru a nu li se distruge parchetul.

Citește și: Furtuna Pia lovește cu și mai multă putere în zonele montane | Pericol de avalanșă în munții Făgăraș. Turiștii sunt sfătuiți să amâne orice excursie

Firma care a câștigat proiectul de reabilitare nu a finalizat lucrarea la 20 decembrie 2023 așa cum prevedea autorizația emisă de Primăria Baia Mare.

Înainte de Crăciun au improvizat un acoperiș și au plecat să sărbătorească, spun locatarii, lăsându-i de izbeliște.

Ploaia torențială s-a infiltrat prin tavan, prin rețeaua de curent a apartamentelor și oricând se poate produce o nenorocire.

×
Subiecte în articol: Maramureș inundatii Crăciun
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close