Locatarii unui bloc din Vrancea, trebuie să îndure apa care le curge pe pereți. Lucrarea de hidroizolaţie a fost făcută de mântuială

24 Apr 2017   •   14:17
Locatarii unui bloc din Vrancea, trebuie să îndure apa care le curge pe pereți. Lucrarea de hidroizolaţie a fost făcută de mântuială

Mai mulţi locatari, proprietari ai unui bloc din oraşul Panciu, județul Vrancea trăiesc un adevărat coşmar. Blocul a fost prins într-un program de reabilitare a hidroizolaţiei terasei, pe un program cu fonduri guvernamentale privind reabilitarea termică a locuinţelor, potrivit adevarul.ro.

Locatarii din acel bloc spun că anterior acestei lucrări, ei şi-au făcut din bani proprii hidroizolaţia, după ce au văzut că intra apă în casă, dar noua lucrare executată prin Primăria Panciu le-a umplut apartamentele de apă şi igrasie.

„Ne este teamă să mai locuim acolo. Anul trecut, în aprilie, s-a început decopertarea terasei blocului, cu picamerul. Nu şi-au luat măsuri de risc şi a fost afectat tavanul în baie. În plus, ne-a plouat de mai multe ori în casă de ne-a stricat tot. Abia în septembrie s-a terminat lucrarea, cu doi oameni nepregătiţi, care o zi munceau, două nu. Acum, lucrarea defectuoasă ne-a provocat din nou dezastru. Apa provenită din topirea zăpezii ne-a intrat în case. Eu locuiesc la etajul trei, ultimul, dar apa a ajuns şi la vecinii de la etajul 1. Curge apă pe pereţi ca la robinet”, ne-a precizat Anişoara Cristea, proprietar afectat în blocul din Panciu.

Primarul oraşului a convocat la el constructorul, dirigintele de şantier şi proiectantul, pentru a cere explicaţii.

„Dorim să-i ajutăm pe oamenii din blocul respectiv. Mă voi întâlni cu cei care au lucrat acolo. Cu siguranţă că nu s-a respectat ceva în lucrarea respectivă şi vor cere rezolvarea situaţiei, mai cu seamă că mai sunt şi alte lucrări de efectuat în zonă, la blocul vecin”, ne-a spus Iulian Nica, primarul din Panciu.

 

Parteneri
x close