Antena 3 CNN Actualitate Locale Locuitorii din Sectorul 3 și primarul Robert Negoiță protestează în fața Primăriei Capitalei: "Nicușor a amanetat parcul IOR"

Locuitorii din Sectorul 3 și primarul Robert Negoiță protestează în fața Primăriei Capitalei: "Nicușor a amanetat parcul IOR"

La această oră, locuitori din Sectorul 3, în frunte cu primarul Robert Negoiță, protestează la ușa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, în scandalul retrocedării ilegale a 12 hectare din parcul IOR.

Locuitorii din Sectorul 3 și primarul Robert Negoiță protestează în fața Primăriei Capitalei: "Nicușor a amanetat parcul IOR"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    16 Noi 2023   •   17:11

Până în prezent, nu mai puțin de 21 de incendii au avut loc pe terenul retrocedat din parcul IOR, evaluat la peste 65 de milioane de euro.

Oamenii din Sectorul 3 protestează de luni de zile și încearcă să oprească defrișările ilegale din acea zonă. Aceștia au strâns semnături, au trimis petiții și au cerut în nenumărate rânduri autorităților să ia măsuri.

Joi, 16 noiembrie, ei s-ar strâns din nou în fața Primăriei Generale a Municipiului București, și i-au cerut demisia primarului Capitalei, Nicușor Dan, pentru că nu s-a implicat în blocarea retrocedării terenului și nu a găsit soluții, așa cum a promis.

Pe pancartele oamenilor stau scrise mesaje precum "Nicușor a amanetat parcul IOR" sau "Nicușor tace pentru plicușor".

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close