Antena 3 CNN Actualitate Locale Locurile cu prețurile cele mai mici la mâncare în Cluj: "Mi-am pierdut locul de muncă. Știți vreun pont pentru o masă ieftină?"

Locurile cu prețurile cele mai mici la mâncare în Cluj: "Mi-am pierdut locul de muncă. Știți vreun pont pentru o masă ieftină?"

"Sunt într-o poziție dificilă - există vreun loc care să ofere o masă gratuită zilnică prin oraș sau vreun pont pentru ceva foarte ieftin?", a scris un tânăr nevoiaș pe o rețea socială. Postarea lui a generat o listă cu cele mai ieftine locuri unde poți mânca în Cluj.

Locurile cu prețurile cele mai mici la mâncare în Cluj: "Mi-am pierdut locul de muncă. Știți vreun pont pentru o masă ieftină?"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    22 Noi 2023   •   08:32

"Bună! Știți cumva să existe prin oraș un loc unde se servește gratuit o masă sau vreun pont pentru ceva foarte ieftin, cu resurse minime de gătit? Mi-am pierdut locul de muncă, ultimii bani îi țin pentru cheltuielile cu locuință, până îmi găsesc altceva o să fie o perioadă mai grea și nu știu exact cum să procedez să mă descurc până trec de greu", a scris un tânăr pe rețeaua Reddit.

"Îmi cer scuze pentru throwaway, nu e cel mai strălucit moment din viață mea și sincer mi-e rușine de ce a ajuns aceasta. Mulțumesc pentru orice sfat sau ajutor!" - a completat tânărul.

Oamenii i-au recomandat cantine unde se mănâncă la un preț rezonabil, în Cluj-Napoca, unii s-au oferit să-i găsească un loc de muncă, iar cineva chiar s-a oferit să-i trimită ultimii săi bani.

"Salutare. Și eu mi-am plătit tot și am făcut cumpărăturile. Am vreo 20 de lei pe Revolut ce mi-au rămas poate pentru o bere... Dacă vrei, lasă-mi mesaj să îți trimit banii, poate te ajută măcar azi cu ceva cald. Nu e mult îmi pare rău.", a scris cineva.

Locuri cu mâncare ieftină în Cluj: "Mănânc o supă și felul 2 cu sub 15 lei"

  • "Uita-te pe Facebook la pagina 'O masă caldă', în fiecare zi pe la ora 4 se distribuie mâncare lângă biserica din Piața Cipariu (cea nefinalizată)", a susținut un alt clujean.
  • "Era ceva cantină și la primărie dacă bine-mi aduc aminte, o mai întrebat cineva pe aici + recomand și cantina UBB, chiar au ce trebuie, doar că costă vreo 20 lei", a susținut un alt internaut.
  • "Man, îmi pare rău, dar cred că pe la cantinele bisericilor o să găsești sigur ceva...sau caută pe Google asociații de ajutor social umanitar. Ai să vezi că trece, nu te lăsa. Multă baftă!", l-a încurajat un clujean.
  • "Este un centru de incluziune socială pe strada Sobarilor în Iris. Acum 2 ani serveau mese gratuite la persoane din medii defavorizate, sunt sigur că dacă suni te lămuresc cu detaliile", a intervenit altcineva.
  • "Nu știu daca ajută sau nu, dar la Auchan (cel puțin la cel din Iris), de la ora 20 au 50% reducere la toate preparatele de la masa caldă, ce mai rămâne, ce-i drept, dar poți ajunge la un 8-10 lei un fel doi destul de consistent. La ora 20 ar trebui să fi deja pe acolo, că se cam cumpără - dar sigur poți prinde una-alta", a spus un alt clujean
  • "Eu la cantina UT din Observator mănânc o supă și felul 2 (ieri am luat o porție de cartofi natur cu 2 pulpe de pui) cu sub 15 lei, doamnele sunt foarte drăguțe, mâncarea e bună și nu-ți cere nimeni niciun act, e deschis de la 12-18 de luni până vineri. Baftă!", a recomandat un clujean.
  • "OP, încearcă în Piața Muzeului, străduță care merge spre Central. Pe dreapta cred că încă este o cantină a Primăriei", a mai scris cineva.

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close