Antena 3 CNN Actualitate Locale Lupte de stradă între zeci de oameni, în satul Socond din Satu Mare, după ce un copil a vrut să ia apă de la cişmea

Lupte de stradă între zeci de oameni, în satul Socond din Satu Mare, după ce un copil a vrut să ia apă de la cişmea

Zeci de oameni s-au bătut crunt, în plină stradă, în satul Socond din judeţul Satu Mare. Scandalul a început după ce un copil care voia să ia apă de la o cişmea a fost certat şi lovit de un localnic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2023   •   11:41

Potrivit martorilor, scandalagii şi-au împărţit pumni şi picioare, dar ar fi folosit şi obiecte contondente şi chiar cuţite. La sosirea poliţiei, mulţi dintre ei au fugit şi sunt căutaţi acum pentru a fi audiaţi.

"La data de 8 august, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, în localitatea Socond, ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, și-au aplicat reciproc mai multe lovituri cu diverse obiecte contondente, doi dintre aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Satu Mare – Unitatea de Primire Urgențe.

De asemenea, o parte dintre bărbați ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului în care domiciliază celelalte persoane, unde ar fi distrus un autoturism, rezultând un prejudiciu de aproximativ 300 de lei.

Față de patru bărbați, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu și distrugere", se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare, citat de jurnaliştii de la presasm.ro.

×
Subiecte în articol: Socond IPJ Satu Mare Poliția Română
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close