Antena 3 CNN Actualitate Locale Măcelar din Piatra Neamț, cercetat penal după ce și-a amenințat patroana cu securea, în piață. Care este motivul

Măcelar din Piatra Neamț, cercetat penal după ce și-a amenințat patroana cu securea, în piață. Care este motivul

Un bărbat din Piatra Neamț, care lucrează ca măcelar, s-a ales cu dosar penal, după ce și-a amenințat patroana cu securea.

Măcelar din Piatra Neamț, cercetat penal după ce și-a amenințat patroana cu securea, în piață. Care este motivul
Sursa foto: Pexels/Karolina Grabowska
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2023   •   23:21

Conflictul a avut loc pe 23 martie, în piața Sfântul Gheorghe, cea mai mare piaţă agroalimentară din municipiu, după ce bărbatul în vârstă de 34 de ani și-a amenințat patroana cu securea, chiar în prezența trecătorilor.

Supărat că nu și-a mai primit salariul de foarte mult timp, bărbatul a avut o criză de nervi și a amenințat-o pe proprietara măcelăriei.

Spiritele au fost calmate de un echipaj al Poliţiei Locale, care se afla în zona pieţei, iar bărbatul a fost dus la secție, unde i s-a întocmit un dosar penal, pentru amenințare.

"Bărbatul (A.F., în vârstă de 34 de ani), şi-a ameninţat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală şi tranşarea cărnii (bardă), motivat de faptul că nu şi-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă. Poliţiştii locali l-au depistat pe agresor în zona pieţei“, a transmis Poliţia Locală, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Accident mortal la Iaşi. O persoană a murit după impactul violent între două maşini şi o căruţă

×
Subiecte în articol: măcelar Piatra Neamț amenintare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close