Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Drum lin, Mădălin!” | El este polițistul care a murit la doar 37 de ani, încercând să își salveze prietenul căzut în fosa septică

”Drum lin, Mădălin!” | El este polițistul care a murit la doar 37 de ani, încercând să își salveze prietenul căzut în fosa septică

Mădălin a murit, la doar 37 de ani, în încercarea disperată de a-și salva prietenul.

de Andreea Borboros    |    01 Sep 2023   •   09:41

Mădălin Zamfir a încercat să își salveze un prieten care căzuse într-o fosă septică. Bărbatul intrase să facă verificări și, pentru că nu a mai ieșit la suprafață, polițistul a intrat după el. Din păcate, ambii au fost găsiți inconștienți de echipajele medicale. 

Medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viața prietenului polițistului, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru el. Au fost nevoiți să constate decesul la fața locului. 

Mădălin a răspuns însă manevrelor de resuscitare și a fost transportat la spitalul din Brașov, unde, din păcate, a pierdut lupta cu viața în cursul zilei de ieri.

Rețelele sociale sunt acum împânzite de mesaje de condoleanțe. Inclusiv Poliția Română și-a exprimat regretul pentru moartea colegului lor. 

”Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat.

Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani.

Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței.

Drum lin, Mădălin!”, au transmis reprezentanții Poliției Române. 

Vreme îndelungată, Mădălin Zamfir a ocupat funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. În prezent, acesta ocupa funcția de Șef Birou Centrul Operațional Pitești. 

În urma lui au rămas o soție, tot polițistă, și doi copii. 

×
Subiecte în articol: madalin zamfir politist fosă septică
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close