Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Mădălina, adolescenta de 17 ani care a murit, astăzi, lovită de tren. Fratele ei a decedat cu câteva luni în urmă

Ea este Mădălina, adolescenta de 17 ani care a murit, astăzi, lovită de tren. Fratele ei a decedat cu câteva luni în urmă

Mădălina a murit, la doar 17 ani, lovită de tren în zona unei gări din Alba.

Ea este Mădălina, adolescenta de 17 ani care a murit, astăzi, lovită de tren. Fratele ei a decedat cu câteva luni în urmă
Sursa foto: facebook
de Laura Dinu    |    16 Mai 2023   •   15:16

Tânăra, în vârstă de 17 ani, a murit în zona gării din comuna Vințu de Jos. Fata a fost lovită de tren în timp ce traversa calea ferată.

Primele indicii arată că fata intenționa să traverseze calea ferată și nu a auzit trenul. Nu a avut nicio șansă ținând cont că pe acel tronson de cale ferată trenul circulă cu viteze foarte mari. 

Cadavrul a fost târât aproape un kilometru de către locomotivă. Pentru scoaterea trupului a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Trenul care a lovit-o pe Mădălina venea de la Viena și trebuia să ajungă în București. 

Tânăra era în clasa a 11-a, învățământ dual, la specializarea "operator la mașini cu comandă numerică". Avea o situație școlară foarte bună, fiind prezentă la toate cursurile și stagiile de practică. De curând a participat la un târg pentru oferte educationale și era foarte implicată în tot ceea ce făcea. 

A fost apreciată de profesori, iubită de colegi, fiind o fire sociabilă, veselă. Era cunoscută și apreciată și în comunitatea unde locuia. Prietenii și apropiații sunt în stare de șoc. 

Fata provine dintr-o familie cu mai mulți frați. În luna ianuarie a acestui an, familia a mai pierdut un fiu. Părinții fetei sunt împietriți de durere, pierzând doi copii în mai puțin de jumătate de an. 

×
Subiecte în articol: Alba Iulia
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close