Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal violent într-un magazin din Galați, după ce un bărbat a furat o pereche de ochelari

Scandal violent într-un magazin din Galați, după ce un bărbat a furat o pereche de ochelari

Un bărbat a furat o pereche de ochelari dintr-un magazin din Galați, iar apoi s-a luat la btaie cu angajații. Incidentul a fost înregistrat cu un telefon mobil.

Scandal violent într-un magazin din Galați, după ce un bărbat a furat o pereche de ochelari
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Mai 2020   •   16:37

Vinovatul a fost reţinut de poliţiştii gălăţeni la câteva ore după scandalul violent.

Incidentul s-a petrecut miercuri într-un magazin din Galați. Bărbatul care a provocat scandalul a vrut să iasă din magazin cu ochelarii furați, însă a fost oprit de o angajată. Acesta a forțat ieșirea și a devenit violent. A reușit, în cele din urmă, să fugă cu tot cu ochalari.

„La data de 06 mai, ora 16.30 poliţiştii Oraşului Târgu Bujor au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, de o angajată a unui magazin, din localitate, despre faptul că un bărbat, având faţa acoperită cu gulerul de la haină, până la nivelul ochilor, ar fi sustras din magazin o pereche de ochelari de soare, iar în momentul în care ar fi încercat să-l oprească, la ieşirea din magazin, acesta ar fi devenit violent şi ar fi lovit-o, reuşind să fugă”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Autorul furtului este un tânăr de doar 27 de ani, pe care polițiștii l-au prins imediat după incident.

„Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi, în urma activităţilor investigative, l-au identificat pe prezumtivul autor, în persoana unui bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galaţi. Acesta a fost depistat la domiciliul unei rude, din oraşul Târgu Bujor, şi la controlul corporal, poliţiştii au găsit asupra lui un cuţit, tip briceag, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Tânărul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close