Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimele imagini cu Aryan, copilul dispărut la Botoșani. Părinții lui au ajuns în țară: ”Ne este dor de copilul nostru!”

Ultimele imagini cu Aryan, copilul dispărut la Botoșani. Părinții lui au ajuns în țară: ”Ne este dor de copilul nostru!”

Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate ultimele imagini, surprinse de camerele de supraveghere, cu Aryan, copilul de doar doi ani care a dispărut din comuna Tudora, județul Botoșani.

de Paul Ciurari    |    18 Mar 2024   •   12:35

În imagini se poate vedea cum micuțul se îndreaptă singur spre pădure, pe un drum forestier. 

Copilul de doi ani, care a dispărut de aproximativ 24 de ore din localitatea Tudora, județul Botoșani, este căutat şi la această oră.

Sute de oameni, polițiști, pompieri şi jandarmi au folosit câini de căutare şi drone dotate cu camere cu termoviziune în încercarea de a-l găsi, dar fără succes până la această oră. Aryan a fost văzut ultima dată când intra singur, într-o pădure din zonă. 

Micuțul a dispărut în timp ce se afla, alături de familie, la niște cunoștințe. Acesta a plecat fără să fie observat, iar încercările familiei de a-l găsi au fost zadarnice. Cu toate eforturile depuse, micuțul rămâne în continuare de negăsit.

Între timp, părinții copilului au ajuns în țară, seara trecută, și au participat la căutări. Aceștia se aflau în Anglia, la muncă. Tatăl băiatului, de naționalitate pakistaneză, spune cu lacrimi în ochi că îi este dor de fiul lui. 

Aryan are păr șaten închis, ochi căprui și un ten măsliniu. La momentul dispariției, purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe și adidași cu lumini la talpă.

Într-un apel la solidaritate și colaborare, autoritățile roagă cetățenii care dețin orice informații relevante despre locația sau circumstanțele dispariției să contacteze imediat linia de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Un elicopter SMURD dar și un avion de mici dimensiuni s-au alăturat echipajelor de căutare în această dimineață.

×
Subiecte în articol: Aryan Mahmood Botoșani copil disparut
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close