Antena 3 CNN Actualitate Locale Măicuţele de la mănăstirea Sfânta Maria din Techirghiol, agresate şi ameninţate cu moartea de un individ periculos

Măicuţele de la mănăstirea Sfânta Maria din Techirghiol, agresate şi ameninţate cu moartea de un individ periculos

A fost panică la mânăstirea Sfânta Maria din Techirghiol, acolo unde un individ periculos a atacat şi ameninţat cu moartea măicuțele şi persoanele din jur, pe fondul unor conflicte spontane.

Măicuţele de la mănăstirea Sfânta Maria din Techirghiol, agresate şi ameninţate cu moartea de un individ periculos
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    02 Oct 2023   •   21:33

Potrivit Poliţiei, incidentul a avut loc în data de 06.08.2023 la mănăstirea Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, acolo unde un individ a agresat şi ameninţat cu moartea mai multe persoane printre care şi două măicuțe. 

Mai exact, în timp ce se afla în curtea mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan, individul a strâns cu mâinile de gât o persoană, iar apoi i-a adresat amenințări cu moartea.

Nu s-a oprit aici, iar în data de 14.09.2023, în timp ce se afla în zona aceleiași mănăstiri, pe fondul conflictului anterior, individul şi-a ales o altă victimă căreia i-a adresat injurii şi amenințări cu moartea.

Apoi, în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla în aceeaşi zonă, inculpatul a lovit cu palma în zona spatelui o măicuță de la mănăstire.

Măicuţe, agresate şi amenințate cu moartea de un individ periculos la Techirghiol

Teroarea a continuat şi pe 15.09.2023 când individul a pătruns fără drept în zona restricționată accesului persoanelor neautorizate din incinta mânăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol şi a urmărit o altă măicuță adresându-i totodată injurii şi amenințări cu acte de violență.

În aceeaşi zi, în timp ce se afla în zona mănăstirii Sfânta Maria din oraşul Techirghiol, pe fondul unui alt conflict spontan, individul a lovit de două ori cu pumnul în zona feței o altă persoană care a căzut la sol şi s-a lovit cu capul de o bordură, provocându-i astfel vătămări care necesită pentru vindecare 55-60 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa.

Individul a luat la bătaie și alte persoane pe stradă

Individul nu s-a potolit şi şi-a descărcat apoi nervii pe o altă persoană pe teresa unei patiserii din oraşul Techirghiol, pe fondul unui conflict spontan.

Toate victimele au depus plângere la Poliţie, iar urmare cercetărilor s-a stabilit că prin violențele fizice și verbale exercitate asupra persoanelor vătămate individul a tulburat ordinea şi liniștea publică, notează focuspress.ro

În acest context, la data de 29.09.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.09.2023 şi până la data de 28.10.2023 inclusiv, faţă de inculpat.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close