Antena 3 Actualitate Locale Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța bătută

Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța bătută

de L.D.    |    09 Iun 2020   •   11:51
Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța bătută
Sursa foto: instagram.com

Polițiștii au deschis un dosar penal după plângerea consilierului general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu. Plângerea vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani.

”În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis  două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu. 

În urma sesizării, consilierul general a primit o adresă, potrivit căreia cercetările privind aspectele reclamate sunt continuate într-un dosar penal. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close