Antena 3 Actualitate Locale O mamă din Botoșani și-a omorât soțul, de nervi, de față cu cei 4 copii. Pedeapsa blândă primită de femeie

O mamă din Botoșani și-a omorât soțul, de nervi, de față cu cei 4 copii. Pedeapsa blândă primită de femeie

de Georgiana Adam    |    15 Iun 2021   •   12:25
O mamă din Botoșani și-a omorât soțul, de nervi, de față cu cei 4 copii. Pedeapsa blândă primită de femeie

O mamă cu patru copii din judeţul Botoşani și-a înjunghiat mortal partenerul de viaţă, într-un moment de furie.

Femeia de 41 de ani era maltrată şi abuzată în mod repetat şi se pare că n-a mai suportat violența.

Femeia din Poiana, Flămânzi, judeţul Botoşani a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare, pentru omor, după ce şi-a ucis soţul, informează botosaneanul.ro.

Pedeapsa a fost mai blândă fiindcă magistraţii ar fi luat în considerare faptul că femeia ar fi avut un istoric dramatic, cu abuzuri în familie. Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului trecut.

Femeia împreună cu soţul ei de 42 de ani se aflau acasă şi consumau băuturi alcoolice. La un moment dat a izbucnit o ceartă între aceştia.  Femeia a luat un obiect ascuţit şi a început să-şi lovească bărbatul până l-a omorât.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă. Femeia a fost reţinută atunci de poliţişti. Ea are patru copii, dintre care cel mai mic de şapte ani, iar cel mai mare de nouă ani. Micuţii au fost martori la aceste scene de o violenţă extremă.

Vecinii dar şi femeia ar fi mărturisit că a avut alături de soţul său o viaţă grea, plină de abuzuri şi violenţă și că nu a mai suportat. Femeia va fi încarcerată iar copiii vor rămâne fie în grija unei rude, fie în grija statului.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close