Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă a sunat la 112 după ce şi-a surprins soţul în timp ce o batjocorea pe fiica lor de 13 ani, în Vrancea

O mamă a sunat la 112 după ce şi-a surprins soţul în timp ce o batjocorea pe fiica lor de 13 ani, în Vrancea

Descoperire şocantă făcută de o mamă din Vrancea care şi-a surprins soţul în timp ce o batjocorea pe fiica lor, în vârstă de 13 ani. Imediat femeia a sunat la 112.

O mamă a sunat la 112 după ce şi-a surprins soţul în timp ce o batjocorea pe fiica lor de 13 ani, în Vrancea
de Adi Bonciu    |    31 Aug 2023   •   20:34

Caz revoltător, descoperit în Vrancea, acolo unde o femeie a sunat la 112 după ce şi-a prins soţul în fapt cu fiica lor de 13 ani.

S-a întâmplat pe 20 august 2023 în satul Urecheşti din Vrancea, acolo unde poliţiştii veniți la faţa locului au găsit în casă pe mama, fiica de 13 ani şi pe bărbatul care era sub influența băuturilor alcoolice

Imediat bărbatul a fost reţinut şi prezentat în faţa magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Surse din rândul anchetatorilor susțin că bărbatul a recunoscut ca și-a abuzat sexual fiica, în repetate rânduri. Coșmarul fetiței se pare ca a început în urma cu trei ani atunci când a fost abuzată pentru prima dată, în timp ce mama ei era plecată la muncă în Germania. 

În prezent, minora este consiliată de către psihologii DGASPC Vrancea, alături de cei doi frați ai ei.

Localnici sunt revoltați de cele descoperite şi speră ca autorităţile să facă dreptate în acest caz. 

 

×
Subiecte în articol: Vrancea copil agresat apel 112
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close