Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama care şi-a bătut copilul LIVE pe Facebook s-a ales cu dosar penal. Cei trei copii au fost plasaţi în grija unei mătuşi

Mama care şi-a bătut copilul LIVE pe Facebook s-a ales cu dosar penal. Cei trei copii au fost plasaţi în grija unei mătuşi

Femeia care şi-a agresat fizic şi verbal copilul, în vârstă de 6 ani, într-un LIVE transmis pe reţelele de socializare a fost identificată de poliţiştii din Satu Mare. Pe fir au intrat şi cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului care au lăsat-o pe femeie temporar fără cei trei copii, doi băieţi şi o fetiţă, până la finalizarea anchetei.

Mama care şi-a bătut copilul LIVE pe Facebook s-a ales cu dosar penal. Cei trei copii au fost plasaţi în grija unei mătuşi
de Claudia Popovici    |    01 Iul 2021   •   20:49

Imaginile revoltătoare cu o femeie care îşi bate copilul, în vârstă de 6 ani, LIVE pe reţelele de socializare, pe motiv că nu este cuminte şi nu vrea să mănânce, au devenit virale.

Zeci de internauţi, printre care şi soţul femeii, revoltați de gest dar şi sunetul palmelor şi ţipetelor de durere ale copilului i-au transmis în mod repetat prin comentarii la video să înceteze abuzurile asupra celui mic.

Fără să îi pese, femeia trage relaxată dintr-o țigară în timp ce ameninţă că dacă nu este lăsată în pace va recurge la un gest extrem.

Pe baza imaginilor care au ajuns la Poliţie, femeia a fost identificată şi s-a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Pe fir a intrat şi Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului care a luat o decizie de urgenţă temporară de a plasa cei trei copii ai femeii, doi băieţi şi o fetiţă, în grija unei mătuși din parte tatălui până la finalizarea anchetei.

Mai mult, cei doi părinți vor fi incluși într-un program de consiliere, iar în funcție de rezultate vor reintra sau nu în custodia minorilor.

Atenție, urmează imagini cu puternic impact emoțional!

Imaginile cu femeia în vârstă de 29 de ani care îşi bate copilul în vârstă de 6 ani LIVE pe reţelele sociale pot fi urmărite AICI.

×
Subiecte în articol: mama Satu Mare copil bătaie
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close