Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama bebelușului ucis la Brașov ar fi fugit cu iubitul ei de 21 de ani! Femeia este fiica unui avocat din Constanța

Mama bebelușului ucis la Brașov ar fi fugit cu iubitul ei de 21 de ani! Femeia este fiica unui avocat din Constanța

Sunt informații de ultimă oră din dosarul bebelușului care ar fi fost omorât de concubinul mamei.

de Ovidiu Stan    |    04 Iul 2023   •   12:59

Potrivit surselor Antena 3 CNN, femeia, care este fiica unui avocat din Constanța, ar fi fugit cu tânărul de 21 de ani din Brașov şi ar fi practicat prostituția.  

Între timp, tatăl biologic al copilului a venit la Brașov pentru a ridica trupul copilului și certificatul de deces al acestuia și spune că mama copilului este vinovată în egală măsură pentru că a tolerat bătăile aplicate minorului. 

La autopsie medicii legiști au constatat faptul că bebelușul fusese înfometat o perioadă lungă de timp.  

Femeia locuia de trei săptămâni în Brașov. Aceasta a fugit cu tânărul de 21 de ani, deși trăise o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl biologic al bebelușului în Anglia, acolo unde a și născut.  

Ucigașul copilului rămâne în arest preventiv pentru 24 de ore, urmând ca propunerea procurorilor să fie pentru 30 de zile.  

”Nu știu dacă poliția le-a făcut testul anti-drog! Am impresia ca erau drogați amândoi... Făceau scandal... Ultima dată, săptămâna trecută, au țipat că o omoară, era niște sânge pe la ușă”, povestește un vecin.  

”Bineînțeles că mă șochează orice veste din asta proastă și anormală! Săracul copilaș...”, spune o altă locatară a blocului.  

Mama copilului de un an și 7 luni a cerut ajutor la 112 după ce a observat că bebelușul nu mai respira. N-a așteptat ambulanța şi a luat un taxi către spital. Pe drum s-a întâlnit cu echipajul de intervenție, iar medicii au încercat să-l salveze pe cel mic. Eforturile lor au fost în zadar. Ulterior, medicii au observat pe corpul urme de violență şi au anunțat poliția. 

”I-a aplicat minorului în vârstă de un an și 7 luni lovituri de o intensitate ridicată în zone diferite ale corpului, cum ar fi în zona toracelui și a capului”, a explicat Vlad Teodorescu, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Pentru Minori și Familie. 

Totodată, tânărul de 21 de ani este acuzat că l-a înfometat pe cel mic. 

”Inculpatul a neglijat alimentația minorului, producându-se modificări scheletice și organice”, a mai spus procurorul. 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte și rele tratamente aplicate minorului. 

×
Subiecte în articol: crima bebelus
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close