Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la câteva ore după ce fiul ei s-a stins din cauza COVID-19

Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la câteva ore după ce fiul ei s-a stins din cauza COVID-19

Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la numai câteva ore după ce fiul ei, col. Vasile Butean din comuna Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, s-a stins din viaţă din cauza COVID-19.

Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la câteva ore după ce fiul ei s-a stins din cauza COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Vasile Dale    |    24 Apr 2021   •   14:32

Durere fără margini în familia Butean din Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, după ce o mamă şi fiul ei au murit la diferenţă de numai câteva ore.

Colonelul Vasile Butean, în vârstă de 58 de ani, fost angajat al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Maramureş, s-a stins din viaţă vineri, 23 aprilie 2021, după ce ar fi fost infectat cu coronavirus.

Bolnav de COVID-19, colonelul Vasile Butean a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în numai câteva ore de la aflarea diagnosticului.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, iar după numai câteva ore, mama colonelului s-a stins şi ea din viaţă.

Fiind vorba despre un cadru militar în rezervă, col. Butean va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare duminică, 25 aprilie.

×
Subiecte în articol: Şomcuta Mare Maramureș COVID-19
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close