Antena 3 Actualitate Locale Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la câteva ore după ce fiul ei s-a stins din cauza COVID-19

Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la câteva ore după ce fiul ei s-a stins din cauza COVID-19

de Vasile Dale    |    24 Apr 2021   •   14:32
Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la câteva ore după ce fiul ei s-a stins din cauza COVID-19 Hepta

Mama unui colonel din Jandarmerie a murit la numai câteva ore după ce fiul ei, col. Vasile Butean din comuna Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, s-a stins din viaţă din cauza COVID-19.

Durere fără margini în familia Butean din Şomcuta Mare, judeţul Maramureş, după ce o mamă şi fiul ei au murit la diferenţă de numai câteva ore.

Colonelul Vasile Butean, în vârstă de 58 de ani, fost angajat al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Maramureş, s-a stins din viaţă vineri, 23 aprilie 2021, după ce ar fi fost infectat cu coronavirus.

Bolnav de COVID-19, colonelul Vasile Butean a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în numai câteva ore de la aflarea diagnosticului.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, iar după numai câteva ore, mama colonelului s-a stins şi ea din viaţă.

Fiind vorba despre un cadru militar în rezervă, col. Butean va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare duminică, 25 aprilie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close