Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama celor doi copii înecați de tată într-un râu din Bacău: ”Mi-a luat fata din casă. Mi-a zis că e ultima oară când o văd”

Mama celor doi copii înecați de tată într-un râu din Bacău: ”Mi-a luat fata din casă. Mi-a zis că e ultima oară când o văd”

Apar detalii șocante despre cazul celor doi copii înecați de tatăl lor într-un râu din județul Bacău. Mama acestora a declarat că bărbatul avea probleme și a fost internat la psihiatrie.

Mama celor doi copii înecați de tată într-un râu din Bacău: ”Mi-a luat fata din casă. Mi-a zis că e ultima oară când o văd”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    08 Mai 2022   •   19:30

”Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec.

Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie.

Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. 

Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta.

Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. 

Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. 

Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii care au fost înecați de tatăl lor într-un râu.

Bebeluș de 4 luni și un copil de 5 ani, aruncați de tatăl lor în râu, cu intenția de a-i ucide, în județul Bacău. Cei mici au murit înecați

Un bebeluș de patru luni și un copil de cinci ani au fost aruncați de propriul tată într-un râu, în județul Bacău. Incidentul s-a întâmplat după o ceartă a părinților, spun surse din rândul apropiaților. Tatăl a amenințat-o pe mama copiilor că se va arunca în râu cu cei mici.

Din primele informații, se pare că un al treilea copil al cuplului, de 6 ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol. 

După 45 de minute în care s-a încercat salvarea celor doi copii, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au reușit, iar cei mici au fost declarați morți. Tatăl este de negăsit.

Mama copiilor a fost cea care a alertat autoritățile. Polițiștii au găsit copiii în apă când au ajuns la fața locului. Tot ei au fost cei care i-au adus la mal și au încercat manevre de resuscitare.

×
Subiecte în articol: Bacău înecat copii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close