Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Brăila, mamă a şapte copii şi însărcinată din nou, arestată după ce și-a bătut bebelușul până l-a băgat în comă

O tânără din Brăila, mamă a şapte copii şi însărcinată din nou, arestată după ce și-a bătut bebelușul până l-a băgat în comă

Mamă din Brăila, arestată pentru tentativă de omor după ce şi-a adus copilul în vârstă de un an şi două luni în comă la spital. Poliţiştii o acuză că l-a bătut crunt pe copil de mai multe ori şi l-a lovit în zona capului.

O tânără din Brăila, mamă a şapte copii şi însărcinată din nou, arestată după ce și-a bătut bebelușul până l-a băgat în comă
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    Gabi Vlad    |    09 Noi 2021   •   10:10

Procurorii brăileni au cerut și au obținut arestarea preventivă a unei femei acuzata fiind ca si-a bătut copilul de 1 an si 2 luni si l-ar fi neglijat. Astfel, copilul a ajuns în comă la spital cu șanse mici de supravieţuire. 

Mihaela Gabriela are 24 de ani și 7 copii, din care doar doi erau la ea, un băiat de 1 an și 2 luni și o fetiță de 2 ani.

Ceilalți copii erau în plasament sau la rude din Buzău, de unde este primul concubin al femeii.  

Între timp, femeia i-a părăsit și pe tatăl ultimilor doi copii și locuia cu un alt bărbat.

Acum, aceastea este însărcinată în două luni, dar nu cu actual concubin. Acesta din urmă, Valentin Georgian, este cel care a anunțat autoritățile.  

A vazut ca băiatului ii era rău și mama nu voia să cheme ambulanța.

Tatăl copilului bătut susține că nu femeia ar fi lovit copilul, ci noul ei concubin.

Bebeluşul s-a lovit la cap și pentru că era lăsat nesupravegheat în pat şi cadea pe podea, spun oamenii legii.

Medicii din Brăila și-au dat seama de gravitatea situației și au cerut transferul copilului la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din București, pentru că acesta este în stare gravă, cu șanse minime de supraviețuire.

Femeia a primit madat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor cauzată de violență în familie.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close