Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama fetiței de 2 ani din Iași care a murit după ce a fost lăsată nesupravegheată în cadă a fost reținută, alături de iubitul ei

Mama fetiței de 2 ani din Iași care a murit după ce a fost lăsată nesupravegheată în cadă a fost reținută, alături de iubitul ei

Mama fetiței de 2 ani din Iași care a murit după ce a fost lăsată nesupravegheată în cada plină cu apă a fost reținută astăzi alături de iubitul ei.

Mama fetiței de 2 ani din Iași care a murit după ce a fost lăsată nesupravegheată în cadă a fost reținută, alături de iubitul ei
Sursa foto: Facebook/Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2021   •   17:54

Reamintim că o fetiță de aproximativ doi ani, a ajuns în comă, în urmă cu câteva zile, la un spital din Iași. Mama copilei le-a spus medicilor că a lăsat fetița nesupravegheată, aproximativ 3 minute, în cada cu apă. Când a revenit, a găsit copilul inconștient.

Ajunsă la spital medicii au descoperit pe corpul fetiţei semne de violență, iar poliția a fost alertată de către reprezentații spitalului.

„Are coaste rupte, capul spart, fata nu mai are nicio șansă, că e în moarte cerebrală şi tot îi repetă că fata lui e moartă. Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte… celelalte lovituri de unde sunt?”, a declarat mătușa fetiței.

Urmare verificărilor polițiștii ieșeni au schimbat încadrarea faptelor în ucidere din culpă și rele tratamente aplicate minorului, informează Mediafax.

Astăzi, mama fetiţei de doi ani a fost reținută alături de iubitul ei. Mâine cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale.

×
Subiecte în articol: fetita Iași mama cada reţinută politisti
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close