Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama fetiţei supravieţuitoare în accidentul din Capitală cere dreptate: "Să nu se muşamalizeze, a murit un copil! Să fie judecat şi să plătească pentru ce a făcut"

Mama fetiţei supravieţuitoare în accidentul din Capitală cere dreptate: "Să nu se muşamalizeze, a murit un copil! Să fie judecat şi să plătească pentru ce a făcut"

Revoltă în stradă în Bucureşti. Se cere dreptate după ce Raisa în vârstă de 13 ani a fost spulberată de maşina unui poliţist în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni de mână cu prietena ei. „Să nu se mușamalizeze, a murit un copil! Să fie judecat si să plătească pentru ce a făcut", cere femeia în lacrimi.

Mama fetiţei supravieţuitoare în accidentul din Capitală cere dreptate: "Să nu se muşamalizeze, a murit un copil! Să fie judecat şi să plătească pentru ce a făcut"
de Claudia Popovici    |    14 Ian 2022   •   17:51

Printre hohote de plâns mama fetiţei care a supraviețuit în accidentul din Capitală cere dreptate. Femeia cere ca polițistul care a dat cu piciorul în Raisa să vadă dacă mai trăiește să răspundă pentru ce a făcut şi face apel la autorități să nu se mușamalizeze acest caz.

Polițistul care a accidentat cu mașina două minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, în București, a fost audiat vineri la Parchetul General, acolo unde i-a îmbrâncit pe jurnaliști şi cameramani.

Analizele au arătat că polițistul nu avea sirena pornită la momentul impactului, doar semnalele luminoase. De asemenea, polițistul nu era în misiune, aşa cum a anunţat ieri colegii săi.

Mama fetiţei supraviețuitoare în accidentul din Capitală cere dreptate

„Copilul mi-a dat mesaj în care zice, mami vezi că noi plecăm la şcoală. Zic, bine mami vedeţi să aveți grijă. Îmi zice da, mami avem, ca de obicei. În 10 minute mă sună un număr necunoscut şi răspund.

M-am gândit că s-a întâmplat ceva că nu avea cine să mă sune. A avut un incident aici pe trecerea de pietoni. O doamnă m-a sunat care a fost martor acolo şi îi mulțumesc. 

S-a dus la copilul meu să vadă cum este şi fata a rugat-o să mă sune. La copilul meu nu s-a întors polițistul. S-a dat jos în locul unde a căzut Raisa şi a lovit copilul cu piciorul să vadă dacă mai mișcă.

„Nu vrem să se mușamalizeze pentru că este vorba de doi copii. Trebuie să plătească"

Dacă nu erau martori acolo acest individ fugea de la faţa locului deşi mașina lui era partea din stânga faţă farul şi parbrizul spart, maşina era deteriorată. Vă daţi seama şi viteza cu care au fost loviți acești copii.

Vrem ca acest individ să plătească pentru ce a făcut. Nu vrem să se mușamalizeze pentru că este vorba de doi copii. Trebuie să plătească.

Chiar dacă aparține poliţiei şi este un angajat al unei instituții de stat trebuie să plătească ca şi noi, un om de rând.

Dacă noi am fi produs acest accident eram aspru judecaţi. Aşa trebuie şi el judecat şi pus să plătească pentru ceea ce a făcut", spune în lacrimi mama fetiţei care a supraviețuit accidentului din Capitală. 

Cine este polițistul care a ucis o copilă pe trecerea de pietoni. Avea permis emis în Marea Britanie

Potrivit surselor Antena 3, polițistul de la secția 5 care a ucis o fată pe o trecere de pietoni din Capitală are 27 de ani și conducea mașina cu un permis emis de Marea Britanie. Iar regulile din Poliția Română sunt destul de clare. Cei care conduc mașinile de serviciu sunt desemnați de către șeful de unitate. Cu alte cuvinte, nu toți agenții care au permis au voie să și conducă. Aceștia sunt trecuți pe o listă la sfârșitul sau la începutul anului, de către șeful de unitate, însă după o verificare prealabilă. 

În cazul în care această verificare a avut loc iar șeful Secției 5 de Poliție din Capitală știa că agentul are permis emis de autoritățile din Marea Britanie, este o problemă. Și asta deoarece, în Marea Britanie, regulile de circulație sunt complet diferite de cele din țara noastră. 

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni, filmat când o împingea cu piciorul

Antena 3 a prezentat imaginile care dovedesc că agentul de poliție care a accidentat groaznic două fete, în Capitală, a împins-o cu piciorul pe fata cea și-a pierdut viața. Prin acest gest revoltător polițistul a vrut să verifice dacă fata mai trăiește, spun martorii. Polițistul circula cu viteză foarte mare. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close