Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă şi fiică dintr-un sat din Vaslui, atacate în miez de noapte cu o macetă de un tânăr care a vrut să-şi răzbune tatăl

Mamă şi fiică dintr-un sat din Vaslui, atacate în miez de noapte cu o macetă de un tânăr care a vrut să-şi răzbune tatăl

Două femei, mamă şi fiică, din Vaslui au ajuns la spital după ce au fost înjunghiate de vecinul lor. Victimele povestesc că tânărul, în vârstă de 20 de ani, a intrat peste ele în casă cu o macetă şi s-a năpustit asupra lor.

de Silvia Preda    |    25 Noi 2023   •   09:19

S-a întâmplat în localitatea Poienești-Deal, comuna Poienești din județul Vaslui.

Echipajele de intervenție ale ISU Vaslui, sosite la fața locului, le-au găsit pe cele două femei cu multiple plăgi înjunghiate. Salvatorii le-au acordat primul ajutor și au stabilizat victimele, ulterior acestea fiind transportate în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Agresorul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a intrat peste cele două în casă înarmat cu un cuțit, pe fondul unui conflict mai vechi între familii.

Mama acestuia a avut o relație de câțiva ani cu fiul bătrânei de 72 de ani, lucru pe care băiatul se pare că nu îl accepta, tatăl său fiind mort. Atacul pare lipsit de sens având în vedere că iubitul mamei sale, un bărbat de 43 de ani, este arestat de câteva luni după ce l-a omorât cu un par pe bunicul lui.

 A reușit să o rănească grav în zona gâtului pe proprietara. Numai intervenția fiicei, o femeie în vârstă de 43 de ani aflată în aceeași cameră i-a salvat viața, însă s-a ales și ea cu tăieturi adânci la mâini.

"Vorbeam la telefon, stăteam pe canapea. Deodată a intrat un băiat blond cu geacă neagră cu un cuțit mare așa. Prima dată s-a dus la mama, la capul ei, cuțitul îl avea deasupra. Nu știu cum s-a întâmplat, mama s-a ridicat, m-am ridicat și eu. El a dat masa de pământ. A venit și mama de pământ și el deasupra ei, cu cuțitul, dădea unde apuca. Eu m-am aplecat să o apăr pe ea și l-am agățat cu mâinile, să țin de cuțit, dar a  tras până la urmă", a povestit fiica.

Suspectul este căutat pe dealurile din împrejurimi, dar și la rude. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violare de domiciliu și loviri și alte violențe.

×
Subiecte în articol: Vaslui Poienești-Deal maceta
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close