Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă şi fiică, traumatizate la Spitalul Judeţean din Cluj: Vedeau din salon cum sunt tranşate cadavre

Mamă şi fiică, traumatizate la Spitalul Judeţean din Cluj: Vedeau din salon cum sunt tranşate cadavre

O mamă şi fiica ei au trăit momente de groază în timp ce erau internate la Spitalul din Cluj. Cele două spun că vedeau din salon cum se făceau autopsiile şi cum erau tranşate cadavrele în secţia de Anatomie Patologică.

de Andreea Borboros    |    07 Noi 2023   •   13:50

Şeful secţiei de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Judeţean din Cluj susţine că nu poate pune jaluzele la geamuri, asta pentru că secţia este proaspăt renovată, însă recunoaşte faptul că priveliştea pe care o oferă acel salon nu este tocmai benefică.

De altfel, mai mulţi pacienţi au aceeaşi vedere, asta pentru că secţia de Anatomie Patologică este situată aproximativ în centrul celorlalte clădiri unde îşi desfăşoară activitatea Spitalul Judeţean din Cluj. 

Citeşte şi: O mamă şi fiica ei de 14 ani au fost omorâte într-o casă din Botoşani | Suspectul, rudă cu victimele, a fost reţinut

Scenele absolut dramatice au fost povestite chiar de către o mamă din Cluj care a fost internată pe secţia de Dermatologie, alături de fiica sa în vârstă de 14 ani. Aceasta a şi filmat momentul în care angajaţii secţiei de Anatomie Patologică efectuau autopsii, lucru de la care nu putea să-şi ia privirea, pentru că asta vedea de pe geam.

Citeşte şi: Poliţist din Popeşti Leordeni, înjunghiat de un copil de 14 ani care nu voia să îşi ia medicamentele

Femeia a cerut explicaţii inclusiv asistentelor pe care lea- rugat să facă ceva în acest sens, întrucât fiica ei, dar şi ceilalţi pacienţi din saloane nu îşi găseau liniştea şi nu puteau dormi cu o astfel de privelişte, însă asistenta i-a spus că nu poate să facă nimic.

Faptul că a reclamat acest lucru şefului de secţie a făcut ca medicul dematolog care se ocupa de fata în vârstă de 14 ani să fie nimeni alta decât soţia şefului de secţie de la Anatomie Patologică, în momentul în care a aflat că s-a făcut această reclamaţie, să o sfătuiască pe mamă să ducă copilul în altă parte.

×
Subiecte în articol: pacienti cadavre spital Cluj salon
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close