Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă găsită moartă în casă, de către fiica ei, la Botoșani. Femeia ar fi fost împușcată accidental de soțul ei

Mamă găsită moartă în casă, de către fiica ei, la Botoșani. Femeia ar fi fost împușcată accidental de soțul ei

Cadavrul unei femei a fost descoperit într-o casă din Hilișeu-Horia, județul Botoșani, chiar de către fiica ei. Femeia avea o plagă împușcată la gât, iar în apropiere a fost găsită o armă cu aer comprimat.

Mamă găsită moartă în casă, de către fiica ei, la Botoșani. Femeia ar fi fost împușcată accidental de soțul ei
Sursa foto: Facebook/ Lenuta Pintrijel
de Cătălin Onofrei    |    05 Sep 2023   •   09:20

O femeie de 50 de ani din Hilișeu a avut parte de un sfârşit tragic în propria gospodărie după ce ar fi fost împuşcată din greşeală de soţul său.

Tragedia a avut loc, luni seară, în satul Hilişeu-Crişan, comuna Hilișeu-Horia din județul Botoșani. Cei doi soţi, ambii în vârstă de 50 de ani se aflau în locuinţă. La un moment dat, bărbatul, în timp ce mânuia arma, ar fi declanşat arma, împuşcând-o pe femeie, din greşeală. Aceasta a fost lovită în mijlocul gâtului de proiectilul metalic, prăbuşindu-se pe covor, fără suflare.

Cea care a făcut descoperirea macabră a fost chiar fiica acestora, în vârstă de 22 de ani. Tânăra a sunat imediat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, iar menvrele de resuscitare au fost fără succes.

"În această seară, în jurul orei 20:00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie de 50 de ani, din comuna Hilişeu-Horia a fost găsită în stare de inconştienţă în locuinţă. Aceasta prezenta o plagă împuşcată la nivelul gâtului, ulterior fiind constatat decesul de către cadrele medicale", a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Oamenii legii au găsit în camera în care se afla victima şi arma cu care aceasta a fost împuşcată. Din câte se pare, aceasta fusese adusă din Austria de un fratele iubitei fiului familiei. Arma este una destul de neobişnuită, fiind o armă destinată tirului sportiv, care este acţionată de un arc foarte puternic.

"În camera în care se afla victima a fost identificată o armă neletală, cu aer comprimat pentru tir sportiv. Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă ţară. Aceasta a fost introdusă în România de o cunoştinţă a familiei victimei, care a împrumutat-o familiei victimei pentru a fi utilizată în alungarea animalelor sălbatice din apropierea gospodăriei.

Arma face parte din categoria celor supuse autorizării, însă nici proprietarul acesteia sau membrii familiei victimei nu erau autorizaţi în acest sens. A fost constituită echipă operativă şi sunt desfăşurate cercetări sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi contrabandă", a mai spus agent principal Delia Nenişcu.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close