Antena 3 CNN Actualitate Locale L-ați văzut? O mamă din Hunedoara își caută disperată fiul, dispărut după ce a plecat la muncă în Grecia

L-ați văzut? O mamă din Hunedoara își caută disperată fiul, dispărut după ce a plecat la muncă în Grecia

O mamă din Hunedoara își caută fiul dispărut. Acesta a plecat, toamna trecută, din Petrila, în Grecia, la muncă, și nu a mai dat niciun semn de zece zile.

L-ați văzut? O mamă din Hunedoara își caută disperată fiul, dispărut după ce a plecat la muncă în Grecia
Sursa foto: Politia Romana
de Mia Lungu    |    26 Ian 2024   •   22:45

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 25 ianuarie 2024, în jurul orei 11:30, Poliția Orașului Petrila, a fost sesizată de către o femeie, cu privire faptul că fiul ei, Lupa Marius Emilian, în vârstă de 45 ani, a plecat în luna octombrie 2023 la muncă în Grecia.

Din data de 17 ianuarie 2024, femeia nu a mai putut lua legătura telefonic cu fiul ei.

Persoana dispărută prezintă următoarele semnalmente: constituție slab, greutate circa 60 kg, înălțime de 1,70 metri, ochi negrii, păr negru scurt și rar, nasul drept fără defecte având semne particulare respectiv un tatuaj pe spate (un desen în formă rotundă, nu se cunosc detalii). 

Persoanele care dețin informații cu privire la persoana dispărută care pot duce la identificarea și depistarea acesteia, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

×
Subiecte în articol: Grecia munca Hunedoara disparut fiul Petrila
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close