Antena 3 CNN Actualitate Locale Mamă din Iași, în stare critică după ce a fost înjunghiată de soț în fața copiilor. A ignorat ordinul de restricție și a venit din Anglia să o atace

Mamă din Iași, în stare critică după ce a fost înjunghiată de soț în fața copiilor. A ignorat ordinul de restricție și a venit din Anglia să o atace

O femeie de 44 de ani din Iași, mamă a trei copii, a ajuns aseară în stare critică la spital, după ce soțul său, împotriva căruia tocmai obținuse un ordin de restricție, a înjunghiat-o.

Mamă din Iași, în stare critică după ce a fost înjunghiată de soț în fața copiilor. A ignorat ordinul de restricție și a venit din Anglia să o atace
Sursa foto: stirileprotv.ro
de Mia Lungu    |    26 Noi 2022   •   22:43

Procurorii spun că cei doi soți, ambii aflați la a doua căsătorie, aveau conflicte mai vechi. Recent, bărbatul de 44 de ani ar fi sunat din Anglia, unde lucra în construcții. Ar fi amenințat-o, iar ea speriată a mers la poliție și a cerut un ordin de protecție.

Femeia și-a luat cei trei copii pe care cuplul îi are și s-a ascuns în casa unor rude.

"Inculpatul agresor s-a deplasat la noua locuință a soției sale, a pătruns fără drept în curtea imobilului fiind înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, circa 30 cm", a precizat Maria Luiza Iuriciuc, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, potrivit stirileprotv.ro.

"A dat cu pumnul în geam și doamna a dat să iasă cu copiii afară, să fugă și a prins-o în ușă. Am văzut-o plină de sânge. A venit ginerele să o salveze", a povestit un martor.

"Victima avea ordin de protecție, făcut chiar în ziua respectivă la 12:30, la 1 s-a pus în aplicare. A început poliția să îl caute, nu l-au găsit. El probabil că ar fi stat ascuns, nu ne explicăm cum, după ce au plecat ginerele și fratele din casă, el s-a dus pește", spune o rudă a femeii.

Individul a fost găsit în cele din urmă, iar în fața procurorilor și-a recunoscut fapta.

După atac, femeia a ajuns la spital în șoc hemoragic, dar medicii au operat-o și au reușit s-o salveze. Agresorul a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor.

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close