Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama și fiul ei de aproape patru ani, dispăruți în Brașov, au fost găsiți

Mama și fiul ei de aproape patru ani, dispăruți în Brașov, au fost găsiți

Mama și fiul ei de aproape patru ani, dispăruți în Brașov, au fost găsiți
22 Apr 2019   •   14:12

UPDATE Femeia și copilul dispăruți în Brașov au fost găsiți în urmă cu puțin timp. Cei doi sunt slăbiți, dar nu au probleme grave de sănătate. Au fost căutați de polițiști și jandarmi timp de mai bine de 24 de ore. 

Poliţiştii sunt în alertă după ce o femeie şi fiul ei de trei ani au fost daţi dispăruţi. Întreaga familie se afla la picnic lângă pădure când femeia de 40 de ani şi fiul său, în vârstă de 3 ani și 10 luni, au plecat la o plimbare, dar nu s-au mai întors.

Femeia era cu soțul și alte rude la picnic. Duminică după-amiaza a plecat cu cel mic la o plimbare prin pădure și de atunci nu s-au mai întors. Când a văzut că nu mai apare, soțul a căutat-o, apoi a anunțat dispariția la 112. 

S-au făcut căutări duminică seara de pompieri, Poliție și jandarmi, iar căutările continuă și luni. Până acum s-a găsit bicicleta copilului la circa 200-300 de metri distanță de zona de picnic. 

Femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi. 

Minorul are 1 m - 1,10 m înălțime, ochii mari negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale de culoare roşie, cu inscripţia ,,190,, de culoare neagră, pe cadru. 

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

×
Subiecte în articol: padure fiul mama Brașov cautari
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close