Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Nu mai suportam să o aud cum plânge!” Declarația unei tinere mame, după ce și-a ucis copila de numai două luni

”Nu mai suportam să o aud cum plânge!” Declarația unei tinere mame, după ce și-a ucis copila de numai două luni

O tânără mamă, de 25 de ani, din Lituania, stabilită în județul Olt, a fost condamnată la 18 ani de închisoare după ce și-a ucis fiica de numai 2 luni.

”Nu mai suportam să o aud cum plânge!” Declarația unei tinere mame, după ce și-a ucis copila de numai două luni
Sursa foto: pixabay
de Andrei Grigore    |    25 Mai 2021   •   13:46

Explicația mamei criminale este halucinantă: „nu mai suporta să o audă cum plânge”.

Tânăra este de origine din Lituania și avea, la momentul crimei, 25 de ani. Femeia trăia în județul Olt, în casa concubinului său, alături de care își creștea copiii, în vârstă de doi ani, respectiv două luni. 

În ciuda faptului că bărbatul era plecat în Anglia, la muncă, în ajutorul femeii veneau frecvent rudele acestuia și anume mama și sora lui. 

”Moare, nu mai respiră!”

Cu toate acestea, la un moment dat, într-un acces de furie nejustificat, femeia a recurs la violențe asupra copilei de numai 2 luni. Astfel, într-una din zile, femeia l-a sunat pe unchiul fetiței și l-a rugat să vină acasă, pentru că fetița „moare, nu mai respiră”

Acesta a găsit-o pe femeie în genunchi, pe covor, în mijlocul camerei, în timp ce striga că cea mică va muri. 

În timpul procesului însă, s-a dovedit că femeia o lovise pe copilă și o trântise de marginea patului care era dintr-un lemn solid, răni care i-au provocat moartea. 

18 ani de închisoare 

În primă instanță, Tribunalul Olt a decis o pedeapsă de opt ani și trei luni de închisoare pentru tânăra mamă, însă, la rejudecare, Curtea de Apel din Craiova a decis 18 ani de închisoare pentru tânăra mamă. Decizia nu este, însă, definitivă. 

Tatăl fetiței a declarat, în cursul anchetei, că în data de 4 iunie, când se afla în Anglia la muncă, a primit un mesaj de la un vecin care îi prezenta condoleanțe. Textul l-a luat prin surprindere pe bărbat, așa ca și-a sunat fratele, pentru a afla ce s-a întâmplat. Așa a aflat că fetița a murit, însă, în primă instanță, i s-a spus că cea mică s-a înecat cu lapte. Abia a doua zi a aflat că fusese lovită cu sălbăticie. 

În plină pandemie, tatăl micuței a revenit în țară abia după două săptămâni. La un moment dat, a fost contactat de concubina sa, aflată în arest, care i-a spus că nu realizează ce a făcut, dar știe că a făcut ceva rău și că a  „a vrut să o facă să nu mai plângă pentru că o auzea doar țipând”.

Femeia i-a trimis acestuia și o scrisoare în care i-a explicat același lucru. 

În fața anchetatorilor, tânăra lituaniană a declarat că, în timp ce se afla singură cu copiii săi acasă, fetița a început să plângă, ea a luat-o în braţe şi, pentru că nu s-a calmat, s-a enervat foarte tare. „Nu am mai văzut nimic”, a declarat tânăra, care a recunoscut că a zdruncinat-o pe fetiță cu intensitate, fără să poată aproxima de câte ori, după care, în timp ce o ţinea de trunchi, a lovit-o cu putere cu spatele de marginea pătuţului ei, care este din lemn, capitonat cu burete, scrie Adevărul

Inculpata a mai declarat „nu a avut intenţia să îi facă rău fiicei sale, ci a acţionat sub impulsul situaţiei de surescitare”.

 

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close