Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă din Târgu Jiu şi-a urmărit fiica la meditaţii şi l-a prins pe profesorul de matematică în flagrant

O mamă din Târgu Jiu şi-a urmărit fiica la meditaţii şi l-a prins pe profesorul de matematică în flagrant

Un profesor de matematică şi informatică din Târgu Jiu este anchetat de Poliţie, după ce a profitat de o elevă de 16 ani, cu care făcea meditaţii. Cei doi au fost prinşi în flagrant chiar de mama fetei.

O mamă din Târgu Jiu şi-a urmărit fiica la meditaţii şi l-a prins pe profesorul de matematică în flagrant
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriela Mladin    |    06 Dec 2022   •   15:43

Mama elevei de liceu avea o bănuială că între fiica sa şi profesorul în vârstă de 42 de ani se întâmplă ceva, astfel că a decis să o urmărească pe fată la meditaţii, în apartamentul profesorului.

După ce a lăsat-o pe adolescentă să intre în apartament, femeia a aşteptat câteva minute, iar apoi a intrat în casă şi i-a prins pe cei doi în flagrant.

Imediat, femeia a mers cu fiica sa direct la Poliţie, iar ulterior la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde medicii legişti au confirmat faptul că tânăra a întreţinut relaţii intime.

Profesorul, care predă informatică la un liceu din Târgu Jiu şi la o şcoală generală din comuna Logreşti, este cercetat penal pentru act sexual cu un minor.

Profesorul a fost audiat de polițiști, iar procurorul a dispus ca acesta să fie anchetat, în stare de libertate.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu Poliția Română
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close