Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă și cei trei copii ai săi au ajuns la spital după ce au consumat jeleuri, în Neamț

O mamă și cei trei copii ai săi au ajuns la spital după ce au consumat jeleuri, în Neamț

Caz șocant în Neamț. Este anchetă a poliției după ce o mamă și cei trei copii ai săi au ajuns la spital după ce au mâncat jeleuri.

de Paul Ciurari    |    19 Iun 2023   •   14:18

Surse din anchetă spun că jeleurile consumate de cei trei ar putea conţine droguri. Analizele de laborator vor dovedi dacă există urme de stupefiante în jeleuri.  

”La data de 17 iunie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la o unitate medicală din Roman au fost internate patru persoane, ce manifestau o stare de rău. 

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 17 iunie, în jurul orei 12:00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara țării, ulterior aceștia manifestând o stare de rău și fiind transportați la o unitate medicală, din municipiul Roman. 

În cauză polițiștii continuă cercetările, cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul poliției.  

Din primele informații, se pare că echipajul medical a găsit-o pe femeie într-o stare alterată. Aceasta prezenta tahicardie, motiv pentru care s-a decis transportarea de urgență la spital. Alături de ea au fost duși la spitalul din Roman și cei trei copii ai săi. 

Ulterior, medicii au decis să îi transfere pe cei patru la spitalul din Iași.  

Autoritățile continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. 

×
Subiecte în articol: Neamţ jeleuri
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close