Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă a fost ucisă în bătaie de propriul fiu, în Olt. Victima a fost găsită a doua zi de soțul său

O mamă a fost ucisă în bătaie de propriul fiu, în Olt. Victima a fost găsită a doua zi de soțul său

Un tânăr de 19 ani, din comuna Găneasa, județul Olt, și-a ucis mama în bătaie. A lovit-o cu pumnii și picioarele în piept. Femeia a fost găsită de soț a doua zi.

O mamă a fost ucisă în bătaie de propriul fiu, în Olt. Victima a fost găsită a doua zi de soțul său
Sursa foto: Gettyimages
de Loredana Chimoiu    |    Ioana Mircea    |    24 Noi 2023   •   12:06

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, miercuri, în jurul orei 10.30,  prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găneasa, județul Olt, cu privire la faptul că și-a găsit soția, în vârstă de 43 de ani, decedată în locuință.

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

În urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a constat faptul că moartea femeii a fost violentă, iar între leziuni și deces există o legătură directă de cauzalitate.Se pare că fiul femeii, în vârstă de 19 ani, și-a ucis mama cu cruzime, în bătaie, lovind-o cu pumnii și picioarele în piept.

Citește și: Scene de coşmar la Arad, după ce un bărbat și-a prins concubina cu amantul în parcarea unui magazin: Pe el l-a înjunghiat cu șurubelnița, pe ea a desfigurat-o în bătaie

Având în vedere concluziile medico-legale, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul.Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

×
Subiecte în articol: crimă Olt
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close