Antena 3 CNN Actualitate Locale Managerul de la spitalul din Botoșani, unde Alexandra, tânăra gravidă, a fost lăsată să moară, a revenit pe un post de conducere

Managerul de la spitalul din Botoșani, unde Alexandra, tânăra gravidă, a fost lăsată să moară, a revenit pe un post de conducere

Directorul spitalului din Botoșani, căzut din picioare după moartea Alexandrei, revine pe un post de conducere.

Managerul de la spitalul din Botoșani, unde Alexandra, tânăra gravidă, a fost lăsată să moară, a revenit pe un post de conducere
Sursa foto: Antena 3 CNN | Facebook
de Andreea Borboros    |    06 Sep 2023   •   11:52

Fostul manager al unității medicale în care tânăra gravidă a murit, după ce a agonizat şapte ore, a revenit pe un post de conducere după ce a fost demis. 

Călin Anghel Iulian este acum director executiv adjunct la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Botoșani

Decizia de a fi destituit din funcția de manager al Spitalului Mavromatic din Botoșani nu l-a afectat foarte tare pe bărbat, cel puțin nu la buzunar. 

Asta pentru că Anghel Iulian urmează să revină pe o altă funcție de conducere într-o altă instituție.

La scurt timp după ce Consiliul Județean a anunțat această demitere, bărbatul nu a stat foarte mult pe gânduri, așa că a făcut solicitarea de a reveni pe funcția pe care o ocupa încă din 2018, și anume aceea de director executiv adjunct în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forțelor de Muncă din Botoșani. 

Reprezentanții instituției au confirmat faptul că începând de mâine, acesta urmează să revină pe această funcție, una deloc de neglijat în ceea ce privește salariul. 

Cert este faptul că în tot acest timp, părinții Alexandrei, tânăra în vârstă de 25 de ani care a agonizat mai bine de şapte ore și totul din cauza nepăsării cadrelor medicale, încă așteaptă răspunsuri.

Întreaga comunitate din Botoșani a protestat mai bine de două săptămâni pentru ca nimeni să nu mai treacă prin situația prin care a trecut tânăra mămică. 

În tot acest timp, medicul care s-a ocupat de Alexandra a fost și el audiat, iar asistenta și infirmiera au cerut în fața magistraților să revină la locurile de muncă, pentru că, susțin ele, nu sunt vinovate de moartea tinerei.

×
Subiecte în articol: Botoșani Călin Anghel Iulian gravida
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close