Antena 3 CNN Actualitate Locale Mâncare mucegăită şi pereţi cu igrasie, la un afterschool din Bucureşti. Inspectorii ANPC au închis locaţia

Mâncare mucegăită şi pereţi cu igrasie, la un afterschool din Bucureşti. Inspectorii ANPC au închis locaţia

Mai mulţi copii din Bucureşti au fost serviţi cu mâncare expirată, la un afterschool din Bucureşti. Inspectorii ANPC au închis locaţia şi au aplicat o amendă de zeci de mii de lei.

Mâncare mucegăită şi pereţi cu igrasie, la un afterschool din Bucureşti. Inspectorii ANPC au închis locaţia
Sursa foto: ANPC
de Ioana Mircea    |    19 Ian 2023   •   09:42

Inspectorii  Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au găsit nereguli grave la un afterschool din Sectorul 2 al Capitalei. Mâncare cu mucegai, alimente expirate și pereții plini de igrasie, sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de către aceştia.

ANPC a suspendat activitatea locaţiei şi a aplicat și o amendă în valoare de 22.000 de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Controlul a fost efectuat ca urmare a unei sesizări primite de la unul dintre părinții copiilor înscriși în club.

Inspectorii au găsit şi alte nereguli precum: folosirea unor agregate frigorifice neigienizate și deteriorate, cu rugină la baza frigiderului, cu chedere depreciate, cu acumulări de impurități, lipsa unei zone de spălare a vaselor și a veselei, derularea activității didactice într-un spațiu deteriorat și neigienizat: cu calorifere cu impurități, cu rugină, cu tavan cu zone de culoare neagră, cu igrasie, în spațiu existând un miros înțepător, cu zona de trafic a unității murdară, cu ciobituri ale pavimentului și scări din material lemnos, cu deprecieri.

Citeşte şi: Bistro din Sectorul 2, amendat de ANPC în urma unor sesizări. Controlul a dus la descoperirea unor nereguli grave

În urma celor constatate, în timpul acțiunii de control, CPCMB a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a sectorului 2, din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București, conform unui comunicat ANPC.

 

×
Subiecte în articol: afterschool ANPC
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close