Antena 3 CNN Actualitate Locale MApN, despre prăbuşirea avionului de la Constanța: Pilotul a raportat o defecţiune majoră la motor

MApN, despre prăbuşirea avionului de la Constanța: Pilotul a raportat o defecţiune majoră la motor

MApN, despre prăbuşirea avionului de la Constanța: Pilotul a raportat o defecţiune majoră la motor
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Iun 2017   •   12:44

Ministerul Apărării Naţionale precizează că avionul MiG 21 LanceR care s-a prăbuşit lângă aeroportul Kogălniceanu decolase la ora 10.00 de la feteşti, într-o misiune de instrucţie, iar în timpul manevrelor de aterizare, ”pilotul a raportat o defecţiune majoră la motor, cu deteriorarea parametrilor de funcţionare ai acestuia”, potrivit news.ro.

„După executarea misiunii, la întoarcerea către Mihail Kogălniceanu, pe timpul executării manevrelor de aterizare, pilotul a raportat o defecţiune majoră la motor, cu deteriorarea parametrilor de funcţionare ai acestuia. Conform procedurilor, pilotul s-a catapultat, aeronava prăbuşindu-se în zona menţionată, în afara ariilor locuite”, se arată în comunicat.

Cazul este cercetat de Parchetul Militar, conform procedurilor legale, iar circumstanţele accidentului vor fi investigate de o comisie numită de şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, mai precizează MApN.

 

×
Subiecte în articol: prabusire avion pilot defectiune motor MApN
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close