Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoselele din România unde se circulă deja în condiții de iarnă. Stratul de zăpadă a depăşit 20 cm şi continuă să ningă

Șoselele din România unde se circulă deja în condiții de iarnă. Stratul de zăpadă a depăşit 20 cm şi continuă să ningă

Șoselele din România unde se circulă deja în condiții de iarnă. Stratul de zăpadă a depăşit 20 cm şi continuă să ningă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    06 Oct 2016   •   10:24

Stratul de zăpadă căzut în zonele de munte, în ultimele 24 de ore în judeţul Maramureş, a depăşit 20 de cm şi continuă să ningă, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Amalia Babici Man.

„În zonele de munte înalte, dar şi în satele şi comunele aşezate în vecinătatea munţilor Pietrosul Rodnei, Gutâi şi Ţibleş, ninge fără oprire de aproape 24 de ore. La altitudini de peste 1.200 de metri, în Munţii Maramureşului şi Pietrosul Rodnei, stratul de zăpadă depus depăşeşte 20 de cm”, a spus Amalia Babici Man.

Potrivit acesteia, traficul rutier pe principalele drumuri naţionale, judeţene şi comunale se desfăşoară în condiţii normale, însă pe DN 18 şi DN 19, tronsoane care traversează versanţi muntoşi pe unele porţiuni, traficul este îngreunat de vizibilitatea redusă.

„Pe toate arterele de circulaţie din judeţ traficul decurge în condiţii normale, însă, pe anumite porţiuni ale DN 18 şi DN 19, îndeosebi în zonele montane, la altitudini de peste 1.000 de metri, vizibilitatea redusă creată de ninsoare poate îngreuna uşor circulaţia”, a mai precizat Amalia Babici Man.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: iarnă ninsoare zapada Maramureș
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close