Antena 3 CNN Actualitate Locale Cunoscutul maratonist Ilie Roșu a murit în timp ce alerga la Maratonul Unirii, la Focşani

Cunoscutul maratonist Ilie Roșu a murit în timp ce alerga la Maratonul Unirii, la Focşani

Maratonistul Ilie Roşu, în vârstă de 64 de ani, a murit după ce a făcut stop cardiac în timp ce alerga la Maratonul Unirii, la Focşani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2024   •   13:28

Ilie Roșu a suferit un stop cardiac în timpul Maratonului Unirii de la Focșani, imediat după ce a pornit la alergare din Piața Unirii. Reprezentanții Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani au confirmat decesul acestuia.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la Maratonul Unirii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ilie Roșu, în vârstă de 64 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul Maratonului Unirii, imediat după ce a pornit la alergare.

Echipele de intervenție i-au acordat primele îngrijiri la fața locului, apoi a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani.

Citește și: Alexandru, românul împușcat la Roma, condus pe ultimul drum. Avocatul familiei: "S-au tras 15-20 de gloanţe cu cel puţin 2-3 arme"

Manevrele de resuscitare făcute atât în ambulanță, cât și la Unitatea Primire Urgențe nu au avut succes, confirmându-se ulterior decesul maratonistului.

Ilie Roșu, originar din Adjud, era cunoscut pentru organizarea evenimentelor sportive dedicate unor momente importante din istoria României.

×
Subiecte în articol: maratonist murit
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close