Antena 3 CNN Actualitate Locale Marea și-a cerut tributul! Două persoane s-au înecat în acest weekend

Marea și-a cerut tributul! Două persoane s-au înecat în acest weekend

Marea și-a cerut tributul! Două persoane s-au înecat în acest weekend
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Iul 2016   •   08:33

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Galaţi a fost cuprins de curenţii mării Negre şi a murit înecat în staţiunea Neptun. Primii care i-au făcut menevrele de resuscitare au fost turiştii, însă a fost prea târziu, bărbatul intrase în stop cardio-respirator.

O tragedie similară s-a petrecut şi în largul plajei din Vadu: un tânăr s-a aventurat în larg şi nu a mai reuşit să revină la mal din cauza curenţilor. Trupul bărbatului a fost adus la mal, dar medicii nu au mai putut să-l resusciteze.

Un bãrbat în vârstã de 44 de ani din Galaţi a murit înecat în staţiunea Neptun. A vrut să se răcorească şi a intrat în apă. ”A făcut stop cardiac în apă. Am intervenit, l-am scos pe dig şi ne-am apucat de resuscitare până la sosirea ambulanţei”, au declarat martorii.

Cel mai probabil, bărbatul nu a mai putut sã se menţinã la suprafaţa apei din cauza curenţilor. Câţiva turişti de pe dig l-au văzut că plutește și au chemat ajutoarele.

Prietenii lui l-au recunoscut după slip, în timp ce bărbatului i se făceau manevre de resuscitare. Bărbatul lucra la șantierul naval din Mangalia.

Cu doar câteva ore înainte, la Neptun, un alt bărbat, de 29 de ani, a fost declarat decedat după ce s-a înecat.

De la începutul acestui sezon au fost înregistrate nu mai puţin de opt cazuri de înec, dintre care 3 au rezultat cu decesul victimelor.

×
Subiecte în articol: Neptun
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close