Antena 3 Actualitate Locale Mariana a fost omorâtă pentru că a refuzat un joc erotic cu soțul ei. Ce i-a făcut bărbatul este de neimaginat

Mariana a fost omorâtă pentru că a refuzat un joc erotic cu soțul ei. Ce i-a făcut bărbatul este de neimaginat

13 Mar 2018   •   11:44
Mariana a fost omorâtă pentru că a refuzat un joc erotic cu soțul ei. Ce i-a făcut bărbatul este de neimaginat

Alexandru Rusu şi iubita lui, Mariana, mamă a doi băieţi minori, au organizat o petrecere în locuința lor din Ploiești, la care au invitat două fete, dintre care una în vârstă de 17 ani. După ce a consumat mai multe pahare cu alcool, Alexandru a început să le facă avansuri celor două invitate şi a rugat-o pe iubita lui să organizeze o partidă de sex în grup.

Pentru că a fost refuzat, atât de cele două fete, cât şi de iubită, bărbatul s-a enervat şi a început să facă scandal. Cele două invitate au plecat, iar tânărul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe Mariana de 34 de ori.

Fiul cel mare al tinerei a sărit în ajutorul mamei, însă a fost şi el tăiat la umăr şi a fugit într-un bloc din apropiere, acolo unde a cerut ajutorul vecinilor, informeaza Observator.

După ce a fugit de la locul crimei, Alexandru Rusu s-a predat câteva zile mai târziu la o secţie de Poliţie din Bucureşti.  Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti l-au condamnat la 22 de ani de închisoare, deşi iniţial el a fost condamnat la numai 20 de ani de închisoare. În plus, a fost obligat să plătească daune morale în valoare de 50.000 de euro pentru fiecare dintre cei doi copii minori ai victimei, dar şi 5.000 de euro cheltuieli de înmormântare.

Crima s-a produs în luna martie a anului trecut, într-un apartament din cartierul Mihai Bravu din Ploieşti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close