Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Marius, bărbatul care a sărit de pe pod ca să își salveze viața! Încerca să îi ajute pe ceilalți răniți

El este Marius, bărbatul care a sărit de pe pod ca să își salveze viața! Încerca să îi ajute pe ceilalți răniți

Marius a murit în urma unui accident rutier produs între mai multe autoturisme pe Autostrada 1, între Sibiu și Boița. Bărbatul s-a aruncat peste balustradă, încercând să își salveze viața.

El este Marius, bărbatul care a sărit de pe pod ca să își salveze viața! Încerca să îi ajute pe ceilalți răniți
Sursa foto: observator.tv
de Laura Dinu    |    31 Ian 2023   •   12:27

Bărbatul coborâse din autoturism să acorde ajutor unor eventuali răniți, însă, la scurt timp, a observat o mașină care venea cu viteză spre el. A sărit peste balustrada care separă sensurile autostrăzii, fără să-și dea seama că se afla pe un viaduct. A căzut în gol de la o înălțime de 25 de metri și a murit pe loc în urma impactului.  

Cu doar câteva minute înainte, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, după ce șoferii au derapat pe șoseaua acoperită de polei. Imediat după acest eveniment, la o distanță de doar câțiva metri, s-a produs o altă coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.  

Citește și: Accident în lanț pe Autostrada A1, între Sibiu și Boița: Un bărbat a murit după ce a sărit în gol, peste pod, din calea unei mașini scăpate de sub control

Marius, care avea 48 de ani, se afla la volanului microbuzului. Era șofer profesionist de peste 20 de ani. Imediat după impact, a coborât, îmbrăcat cu vesta reflectorizantă, să vadă dacă ceilalți șoferi și pasageri implicați în carambol au nevoie de prim ajutor. A încercat să dirijeze traficul și să îi atenționeze pe șoferi că este polei și că au loc tamponări. Atunci a văzut însă cum un alt autoturism a lovit parapetul și se îndrepta cu viteză spre el. Speriat, Marius a vrut să se salveze, fără să-și dea seama că se afla pe un pod la o înălțime de 25 de metri.   

”Prietenul meu a luat geacă luminantă, să oprim mașinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depășit, a accelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Și a fugit în partea cealaltă. Băiatul, prietenul meu, când a văzut că vine mașina, a trecut în partea cealaltă. Probabil, i-a alunecat piciorul acolo și, când s-a prins de asta, s-a dus. Vedeți că și acolo e gheață. Înălțime vreo 30, 20 de metri”, povestește prietenul lui Marius. 

”Maşina i-a lovit şi pe ceilalţi, era să-i omoare pe ceilalţi. Dacă nu intra în a noastră mai omoara 4-5 persoane”, mai spune el. 

Carambolul a fost provocat de o șoferiță începătoare, care conducea o mașină cu anvelopele uzate, spun surse din poliție. Tânăra susține însă că nu a fost vinovată și dă vina pe drumari, scrie observator.tv.

Polițiștii urmează acum să stabilească toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident rutier, cel mai grav de până acum produs pe tronsonul de autostrada dintre Sibiu și Boița, inaugurat în decembrie anul trecut. 

×
Subiecte în articol: marius accident autostrada
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close