Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Zbor lin între îngeri, dragul meu!” El este Marius, tânărul găsit mort în casă de prietenii lui”

”Zbor lin între îngeri, dragul meu!” El este Marius, tânărul găsit mort în casă de prietenii lui”

Prietenii tânărului în vârstă de 33 de ani l-au găsit, duminică, mort în casă.

”Zbor lin între îngeri, dragul meu!” El este Marius, tânărul găsit mort în casă de prietenii lui”
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    17 Mar 2023   •   15:24

Marius Timofte locuia în Scoția. Muncea acolo ca șofer livrator pentru a-și putea asigura un trai mai bun.  

Sâmbătă, nu s-a simțit foarte bine. Simțea că face febră și a sunat-o pe mama lui, care locuiește în Italia, căreia i-a spus că nu se simte grozav. Tânărul i-a spus că va lua niște medicamente și se va culca, urmând ca a doua zi să o sune din nou să îi spună cum se simte. Din păcate, acesta nu s-a mai trezit.  

”Locuia în Edinburgh de aproximativ șase ani. Sâmbătă a răcit și a făcut febră. Locuia singur aici, dar era foarte apropiat de mama lui”, a declarat Ștefania, o prietenă apropiată a lui Marius, pentru Edinburgh Live

A spus că merge la somn și că va lua medicamente

”A sunat-o în noaptea aceea și i-a spus că va lua niște medicamente înainte de a merge la culcare și a fost ultima dată când au vorbit. 

Mama lui l-a sunat dimineața pentru a verifica dacă este bine, dar nu a primit niciun răspuns. Îngrijorată, a contactat un prieten al lui Marius pentru a merge să verifice ce s-a întâmplat. 

Când Valentino, prietenul nostru, a bătut la uşă şi nu a primit niciun răspuns, a început să bată mai tare şi chiar a încercat să o spargă. Vecinii au auzit ce se întâmplă şi au venit să ajute. 

L-au găsit mort în casă

Împreună au spart ușa. Unul dintre vecinii lui era asistent medical și a încercat să îi facă lui Marius resuscitare, dar acesta era din păcate deja mort. 

Stătea întins în pat cu telefonul în mână, așa că este posibil să fi încercat să cheme ajutor. 

Atunci au chemat ambulanța și poliția”, mai spune tânăra.  

Trupul va fi transportat în țară

Marius și familia lui sunt din Brașov iar trupul său va fi transportat în țară pentru înmormântare. 

”Mama lui, Dalila, locuiește în Italia. Au fost atât de apropiați și și-au spus totul unul altuia. El a fost singurul ei fiu, așa că ea este absolut zdrobită. 

Marius obișnuia să locuiască într-un apartament comun, dar recent a început să locuiască singur, își plătea lunar mașina și toate facturile costau foarte mult, așa că era greu de gestionat. Era șofer de livrare și muncea mult pentru a se întreține. 

Cred că muncea prea mult și nu avea grijă de el însuși – dar pentru că facturile erau atât de mari, nu avea de ales”, a mai spus ea. 

”Dumnezeu să te ierte, suflet bun”

Cei doi s-au cunoscut în timp ce lucrau împreună, cu ani în urmă, și au devenit instantaneu prieteni datorită personalității extrem de amabile a lui Marius. 

”Era o persoană foarte bună. Am lucrat împreună ani de zile într-un magazin din Stockbridge care s-a închis acum. În fiecare noapte, când ne terminam tura, ieșea afară și dădea mâncare oamenilor fără adăpost. 

 Avea grijă de el. Nu a băut și nici nu a fumat și nu a ieșit prea mult”, povestește tânăra. 

”În data de 12-03-2023, fiul meu, Marius-Mihai Timofte, a plecat de lângă noi! Zbor lin între îngeri, dragul meu! Mi-ai lăsat o durere enormă! Dumnezeu să te ierte, suflet bun”, a fost mesajul mamei lui Marius pe o rețea socială. 

 

×
Subiecte în articol: Marius Timofte
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close