Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia exclusivă a femeii din București, ameninţată cu moartea şi atacată de fostul iubit: "M-a aşteptat şi mi-a distrus maşina"

Mărturia exclusivă a femeii din București, ameninţată cu moartea şi atacată de fostul iubit: "M-a aşteptat şi mi-a distrus maşina"

Avem mărturia exclusivă a femeii care a fost ameninţată cu moartea şi atacată de fostul său concubin într-o zonă exclusivistă din Bucureşti.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mar 2024   •   15:14

Femeia spune că s-a baricadat în maşină pentru a nu fi bătută crunt de fostul său iubit care o teroriza de mai multe zile. Agresorul s-a urcat pe capota şi a lovit cu putere parbrizul cu picioarele.

"M-a aşteptat şi mi-a distrus maşina. Nu a apucat să dea în mine, pentru că m-am blocat în maşină. A fost o relaţie, după aceea am stabilit să rămânem amici. El cred că a înţeles altceva.

Cam de la începutul lunii martie a început cu telefoane, cu mesaje. Stă vizavi de blocul meu. În ultimele zile m-am simţit în pericol, pentru că venea şi acasă. Bătea în uşă să îi deschid. Bineînţeles că nu i-am deschis", mărturiseşte femeia.

Se pare că cei doi ar fi avut o relaţie timp de doi ani. S-ar fi despărţit în anul 2023, însă bărbatul nu s-a împăcat cu ideea, motiv pentru care a continuat să o urmărească pe femeie, să îi scrie, să o sune şi chiar să meargă la locuinţa ei şi la locul de muncă.

Femeia a spus că l-a blocat în ultima perioadă, iar bărbatul s-ar fi enervat foarte tare şi ar fi urmărit-o şi mai des. Asta s-a întâmplat şi în acea seară când femeia a plecat de la locul de muncă, a mers la maşină, moment în care bărbatul de 36 de ani a apărut din spatele maşinii. Femeia a avut timp să se închidă în maşină, blocând portierele. Bărbatul s-a urcat cu picioarele pe capota autoturismului şi a lovit parbrizul cu picioarele, în timp ce o ameninţa cu moartea pe femeie.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar ulterior magistraţii au dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Subiecte în articol: amenintare cu moartea femeie
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close