Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia făcută de unul dintre vecinii pedofilului din Călăraşi: ''L-am văzut că purta lenjerie intimă de damă când făcea curăţenie prin scara blocului!!'' - VIDEO

Mărturia făcută de unul dintre vecinii pedofilului din Călăraşi: ''L-am văzut că purta lenjerie intimă de damă când făcea curăţenie prin scara blocului!!'' - VIDEO

Mărturia făcută de unul dintre vecinii pedofilului din Călăraşi: ''L-am văzut că purta lenjerie intimă de damă când făcea curăţenie prin scara blocului!!'' - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
29 Oct 2019   •   14:56

Apar informaţii revoltătoare în cazul copiilor sechestraţi şi abuzaţi de un pedofil din Călăraşi. Timp de patru luni, anchetatorii au ştiut de existenţa individului periculos şi, totuşi, l-au lăsat liber, astfel încât şi-a dus la îndeplinire planurile bolnave.

Poliţiştii spun că au făcut audieri, însă cei de la Protecţia Copilului îi contrazic. Viorel Lupşa acţiona ca un prădător sexual, jucând rolul unui tată protector, spun criminaliştii.

Vecinii au marturisit ca îl vedeau mereu în compania unor copii. Un tânăr susţine că a sesizat şi poliţiştii, dar i s-ar fi spus că probele nu sunt suficiente.

''L-am văzut când s-a pupat cu un copil pe gură. Cam vreo doi ani de zile am făcut eu gălăgie că e un pedofil şi să scăpăm de el'', a spus tânărul.

Unul dintre vecinii pedofilului povesteşte că a remarcat felul în care era îmbrăcat atunci când făcea cureţenie în scara blocului.

''Un lucru pe care l-am bănuit, dar nu am avut eu absolut niciun interes, nici nu m-a interesat lucrul acesta, este că în momentul în care făcea curăţenie prin scara blocului, aplecându-se, l-am văzut că purta lenjerie intimă de damă'', a spus bărbatul.

Urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close