Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia șocantă a minorei violate de trei bărbați la Satu Mare: Cer închisoare pe viață!

Mărturia șocantă a minorei violate de trei bărbați la Satu Mare: Cer închisoare pe viață!

 Mărturia șocantă a minorei violate de trei bărbați la Satu Mare: Cer închisoare pe viață!
07 Sep 2015   •   23:31

Mama minorei violate de Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc a povestit, sub protecţia anonimatului, drama prin care a trecut familia sa. Doamna Loredana – ca să o numim aşa – a cerut închisoare pe viaţă pentru cei trei inculpaţi. Minora se află în aceste momente în vacanţă, pe malul Mării Negre, mama fetei precizând că va fi nevoie de terapie de specialitate pentru ca minora să se recupereze, scrie gazetanord-vest.ro.

Doamna Loredana a povestit că a acceptat să vorbească public la indicaţiile avocatei – care a declarat că este mai bine ca tot acest caz să se facă public.

“Eu am lăsat totul pe seama avocatei. Avocata mi-a spus că e bine ca totul să se facă public, dar fără să se dea numele fetei mele”, a spus mama fetei.

Femeia povesteşte cum a fost filmul evenimentelor, folosindu-se de informaţiile oferite chiar de către victimă.

“Fata mea a fost chemată la un suc de prietenul ei, deci nu iubit. Doar un prieten. Pentru că eu nu o las pe fata mea să aibă iubit, ci mai degrabă amici. A fost chemată de el la un suc şi am înţeles că a fost dusă în altă parte, cu alţi băieţi. A fost prinsă şi dusă în altă parte după suc. Am înţeles că au dus-o în Vama, mai degrabă la Puturoasa”, a spus doamna Loredana.

Mai multe, pe gazetanord-vest.ro

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close