Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia studentului care a căsăpit o familie de Mărţişor, după ce iubita l-a părăsit: „Am omorât trei oameni azi-noapte. Faceţi ce credeţi de cuviinţă”

Mărturia studentului care a căsăpit o familie de Mărţişor, după ce iubita l-a părăsit: „Am omorât trei oameni azi-noapte. Faceţi ce credeţi de cuviinţă”

Mărturia studentului care a căsăpit o familie de Mărţişor, după ce iubita l-a părăsit: „Am omorât trei oameni azi-noapte. Faceţi ce credeţi de cuviinţă”
Sursa foto: Foto: adevarul.ro
de S.T.    |    02 Mar 2017   •   11:08

Amintirea unor crime înfiorătoare, comise în noaptea de 1 spre 2 martie 1979, continuă să rămână vie pentru mulţi dintre localnicii din Petroşani. În urmă cu 38 de ani, întreaga comunitate era şocată de cele trei asasinate săvârşite de un student, asupra fostei sale iubite şi a părinţilor acestora, scrie adevarul.ro.

Claudiu Ghiţulescu (22 de ani) era student la Institutul de Mine din localitate, în anul trei, iar Mirela, studentă în anul I, ar fi urmat să-i fie soţie. În seara de 1 Martie, cei doi împreună cu un alt cuplu de colegi au sărbătorit într-un bufet din Petroşani, însă mai târziu, când fata a fost condusă de Claudiu spre casă, între cei doi s-a iscat o ceartă. În scara blocului unde locuia tânăra, iubitul ei a lovit-o cu palma peste faţă, reproşându-i o relaţie pe care aceasta ar fi avut-o cu un alt bărbat. Ajunsă în casă, cu lacrimi în ochi şi cu urmele agresiunii pe obraz, fata a hotărât să se despartă de student. Părinţii ei au fost însă cei care au sunat acasă la Claudiu pentru a anunţa că relaţia dintre cei doi tineri a luat sfârşit şi o dată cu ea şi planurile de căsătorie.

Vestea că a fost părăsit l-a făcut pe Claudiu Ghiţulescu să îşi piardă minţile. S-a înarmat cu două cuţite, un satâr de tăiat carne, trei şurubelniţe, un cuţit de tăiat hârtie, un cleşte patent şi o lamă de ras şi şi a plecat spre locuinţa familiei iubitei sale.

Citește continuarea pe adevarul.ro.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close