Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturie în cazul femeii din București atacată de o haită de câini: ”Ne întâlneam aproape zilnic” | ”Am fost și eu atacat”

Mărturie în cazul femeii din București atacată de o haită de câini: ”Ne întâlneam aproape zilnic” | ”Am fost și eu atacat”

O femeie de 43 de ani a fost atacată astăzi de o haită de câini maidanezi pe Podul Roșu din zona Lacului Morii din București. Aceasta ieșea zilnic în zonă să facă sport, a povestit un bărbat care s-a întâlnit des cu ea pe acest traseu.

Mărturie în cazul femeii din București atacată de o haită de câini: ”Ne întâlneam aproape zilnic” | ”Am fost și eu atacat”
Sursa foto: Antena 3
de Mădălina Ignat    |    20 Apr 2022   •   15:57

Zona este tranzitată de multe familii cu copii și de bicicliști, iar în ultima perioadă au apărut din ce în ce mai mulți câini, a mărturisit bărbatul:

„Îi știu pe o parte dintre câini pentru că s-a întâmplat să mă atace și pe mine, dar m-am apărat cu pietre sau am strigat la ei. Sunt destul de mulți câini pentru că este o stână și cred că aceia sunt foarte periculoși pentru că vor să își apere turma de oi. Nu cred că sunt ai riveranilor pentru că ei și-i țin în curte. (...)

Mă întâlnesc cu ea aproape în fiecare dimineață pe această porțiune. Ea preferă ca atunci când se întoarce să alerge pe partea de pământ pentru că este mult mai sănătos pentru articulații. Nu mi-a spus până acum să fi fost vreodată atacată de câini pe toată zona. Acum câini mai sunt doar în zona asta, pe Lacul Morii nu mai sunt pentru că au fost adunați, dar aici sunt din ce în ce mai mulți.

Dimineața, în jur de 20-30 de oameni aleargă pe aici, plus mulți bicicliști care vin pentru agrement. Mai ales în weekend sunt mulți copii cu părinți și bunici.”

Femeia atacată a fost transportată la Spitalul Universitar și a intrat direct în operație, din cauza multiplelor leziuni suferite în zona capului, mâinilor și picioarelor.

×
Subiecte în articol: femeie muscata caini București
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close