Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturia femeii în braţele căreia s-a stins victima ucigaşului din Bacău: ”Îi curgea sângele, nu am putut să îi fac nimic”

Mărturia femeii în braţele căreia s-a stins victima ucigaşului din Bacău: ”Îi curgea sângele, nu am putut să îi fac nimic”

Femeia din Bacău, ucisă împreună cu fetiţa ei de zece ani, s-a stins chiar în braţele vecinei sale. Înainte de a o ucide, criminalul i-a înjunghiat mortal fiica, apoi s-a sinucis. Bătrâna care a văzut ce s-a întâmplat, a povestit în exclusivitate la Antena 3, despre tragedia cumplită la care a asistat.

Mărturia femeii în braţele căreia s-a stins victima ucigaşului din Bacău: ”Îi curgea sângele, nu am putut să îi fac nimic”
de Ovidiu Stan    |    31 Iul 2022   •   13:20

Crimă șocantă în Bacău, comuna Gioseni. 

Un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica vărului său în urma unui conflict spontan, iar apoi s-a sinucis.

Femeia, cu ultimele puteri, s-a dus la o vecină să îi ceară ajutor, însă a sfârșit în brațele acesteia.

O bătrână care a fost martoră la cumplita tragedie, a povestit în exclusivitate la Antena 3, despre cum au fost ultimele minute din viaţa vecinei sale, în vârstă de 35 de ani.

"Eu făceam treabă aici şi odată am auzit o ţipătură, dar până când am ieşit din chilie de aici, femeia a fugit în casă la mine, dar nu puteam să stau de vorbă cu ea, nici nimica să îi fac, că îi curgea sângele. După aia a venit lumea a sărit şi au dat telefon. Acolo în casă la mine a stat până la sfârşit. Ce femeie era şi omul acela era de treabă", a spus femeia, în exclusivitate la Antena 3.

Cealaltă fetiţă a femeii, în vârstă de 12 ani, a reușit să scape din mâinile atacatorului. A ieşit în stradă, unde țipat după ajutor.

Localnicii din comuna Gioseni sunt îngroziţi, iar soţul femeii încearcă să ajungă în ţară, deoarece este plecat la muncă, în Italia.

"Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viața”, au anunțat reprezentanții IPJ Bacău.

Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

×
Subiecte în articol: crima Bacău ucigas marturie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close