Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Era agitat! Repeta continuu vorbele acestea!” Mama bărbatului care și-a ucis bebelușul rupe tăcerea | Care a fost, de fapt, motivul crimei

”Era agitat! Repeta continuu vorbele acestea!” Mama bărbatului care și-a ucis bebelușul rupe tăcerea | Care a fost, de fapt, motivul crimei

Jurnaliștii Antena 3 CNN au obținut mărturia care răstoarnă cazul bebelușului ucis de tată cu polițiștii la ușă. Bărbatul a vorbit cu mama lui înainte să-și omoare copilul și să se sinucidă.

de Laura Dinu    |    29 Mar 2023   •   10:43

Femeia spune că acesta era agitat și i-a implorat pe polițiști să spargă ușa apartamentului. La ușa era chiar și mama bebelușului ucis.  

Declarațiile mamei ucigașului scot la iveală și motivul gestului halucinant.  

Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional. 

”Tu ești al meu, tu vei fi doar al meu, tu ești copilul meu!”

”Era acasă, era cu copilul, îi dădea să mănânce. Îl schimba, l-a spălat. 

Era puțin agitat. Doar pentru faptul că am observat eu, în timp ce îl schimba zicea: Tu ești al meu, tu vei fi doar al meu, tu ești copilul meu. Eu sunt tatăl tău”. 

”Spargeți ușa, orice minut contează”

Mama bărbatului povestește că a discutat cu fiul ei chiar înainte să recurgă la gestul șocant. Mărturiile sale îi afundă și mai mult pe polițiști. Deși le-a spus să spargă ușa şi să intre peste bărbat în casă, agenții dădeau telefoane şi așteptau afară. 

”M-a sunat de pe numărul mamei bebelușului, pe Whatsapp, cu audio, un domn. Zicea că: Noi suntem aici, sunăm la usă demult, nu răspunde nimeni. Eu le-am zis clar: Spargeți ușa, orice minut contează. De ce tot sunați, de ce dați telefoane? Deschideți ușa!”, povestește femeia.  

Citește și: ”Nimeni nu te va putea înlocui vreodată!” Ultimul mesaj lasat de tatăl criminal din Alba fostei iubite

Care a fost motivul crimei

Tatăl și-ar fi ucis bebelușul pentru că nu ar fi suportat ca fiul său să aibă o altă figură paternă. 

”A văzut-o pe ea cu un bărbat. I-a urmărit oarecum, filmându-i. Nu accepta să-i ia altcineva locul de tată. S-a dus și l-a întrebat, în engleză, pe bărbatul respectiv, ce are de gând cu copilul lui. Nu a primit niciun răspuns”, mai spune femeia.  

Bărbatul a mai avut gânduri sinucigașe

Se pare că bărbatul avea gânduri sinucigașe încă din trecut, la fel și fosta iubită. Așa au ajuns să fie împreună. 

”S-au cunoscut pe o platformă de sinucigași. Spunea că s-au ajutat reciproc și că pentru el a fost în momentele acelea, și probabil și mai departe, persoana potrivită care l-a înțeles”, a mai povestit ea.  

×
Subiecte în articol: crima Alba
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close